Facturi restante? Afla cum poti scapa de penalizari

Atunci cand facturile si cheltuielile tale lunare incep sa-ti depaseasca bugetul, este bine sa-ti iei din timp masuri de precautie ca sa nu ramai cu facturi restante. Stim cu totii ca neachitarea lor la timp aduce cu sine o serie de penalizari care, pe termen lung, iti pot afecta bugetul personal si nu numai.  

Cu totii avem insa perioade in care suntem nevoiti sa amanam plata unei facturi pentru a putea folosi banii respectivi in alt scop. Fie ca este vorba despre un bilet de avion pe care il gasesti la oferta, fie ca intervine o urgenta medicala, exista nenumarate situatii neprevazute care iti pot afecta bugetul personal. Din fericire, ai oricand posibilitatea de a imprumuta o anumita suma de bani pana la salariu cu ajutorul carora iti vei rezolva rapid orice problema financiara urgenta. 

Evita penalizarile facturilor restante cu un credit gratuit

Daca s-au adunat prea multe facturi si simti ca nu le poti face fata intr-o anumita luna, cea mai buna solutie este sa ceri un credit IFN gratuit. Ce inseamna un credit gratuit? Inseamna un credit pe care il accesezi rapid si pentru care nu platesti dobanda. La Ferratum, spre exemplu, daca este prima data cand ceri un credit gratuit vei primi pana la 1400 RON pentru o perioada de maim 45 de zile sau un credit in rate intre 1500 si 5000 RON.  Cu acesti bani, iti poti plati diverse facturi la timp sau poti achita datorii urgente de care vrei sa scapi cat mai repede. 

Pentru ca scopul creditelor Ferratum este sa te ajute la nevoie, dupa primul imprumut rapid nebancar vei putea obtine sume de pana la 5000 RON, fara cont/card si fara sa te deplasezi. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe site si sa completezi cererea de credit cu datele tale personale. Daca iti va fi aprobat creditul, in doar cateva ore vei putea intra in posesia banilor pentru a-ti plati cat mai repede factura sau facturile restante. 

Acestea fiind spuse, nu intotdeauna este absolut necesar sa faci sacrificii pentru a iesi dintr-un impas financiar. Daca stii sa te folosesti de toate informatiile si resursele pe care le ai, stresul cauzat de neplata facturilor lunare poate deveni istorie. 

Cel mai nou articol

Sorry, there are errors on the page: