Solicita credit in rate.

Ai nevoie de bani pentru a renova locuinta sau a face o surpriza persoanei iubite? Soliciti 100% online, completand formularul de credit si primesti decizia in doar cateva minute.

Exemplu Credit in rate: Pentru un credit acordat de 3000.00 RON pe o perioada de 12 luni, costul total al creditului este de: 3199.20 RON, Max DAE: 297.03%, Rata anuala a dobanzii: 144%, iar suma totala de rambursat este de 6199.20 RON.

De ce un credit rapid de la Ferratum?

Poti alege intre un CREDIT pe terment scurt sau un CREDIT IN RATE de pana la 19.000 RON.
Nu este nevoie sa te deplasezi la ghiseu, trimiti cererea 100% online.
Poti solicita credit in 2 minute din contul tau de client (incepand cu al doilea credit).

Solicita online simplu si rapid!

01.

Spune-ne ce suma doresti.

02.

Continua si completeaza datele personale.

03.

Primesti decizia de creditare in cateva minute.

Cum pot lua un credit rapid?

Pentru a solicita un credit online, alegi suma de care ai nevoie si apesi butonul Cere credit. In timpul completarii formularului de credit online iti vom cere sa completezi cateva date personale si financiare. Nu este nimic complicat, formularul de credit este foarte simplu si rapid.

Pentru a putea fi eligibil pentru un credit, este nevoie sa indeplinesti cateva conditii de acordare a creditului: varsta, venit stabil si sa fii rezident in Romania. Toate datele ce ni le vei furniza ne vor ajuta sa luam decizia potrivita pentru tine si sa ne asiguram ca nu vei intampina dificultati financiare. Nu uita, noi suntem aici sa te ajuta, nu sa te indatoram sau sa te punem in indisponibilitate de plata. Creditarea responsabila este foarte importanta pentru noi si ne dorim ca si clientii nostri sa fie intr-o situatie financiara stabila.

Odata completata cererea de credit online, daca creditul tau va fi aprobat, iti vom trimite un mesaj cu datele de credit la care tu va trebui sa ne trimiti inapoi un mesaj de confirmare. Apoi iti trimitem banii imediat in contul tau bancar sau cash, pentru ca tu sa ii poti ridica de la o sucursala indicata de noi. Este alegerea ta cum doresti sa primesti banii, acest lucru il selectezi tot in timpul completarii formularului de credit. Contractul de credit il vei primi in format electronic pe emailul furnizat de catre tine, acolo vei putea vedea toate datele creditului tau, perioada de rambursare si toate cele necesare. Nu uita, reprezentantii nostri sunt extrem de prietenosi si daca ai intrebari, suntem mereu aici pentru a-ti raspunde.

Cine poate solicita un credit Ferratum?

Criterii de eligibilitate:

  • Trebuie sa ai minim 21 de ani si sa nu ai datorii in biroul de credit
  • Sa ai venituri lunare pe care le poti dovedi prin documente
  • Nu este necesar sa ai cont sau card bancar pentru a solicita un credit rapid la Ferratum - banii se pot ridica si cash de la anumite ghisee bancare
  • Trebuie sa ai un numar de telefon personal si o adresa de email valida
  • Sa ai la indemana o poza cu buletinul si dovada veniturilor (extras cont, adev salariu, talon de pensie, etc) direct pe site la finalul completarii solicitarii de credit

Credit online simplu si rapid

Indiferent de nevoile tale financiare, accesarea unui credit online ar trebui sa fie simplu si rapid. De aceea, noi la Ferratum am dezvoltat un formular online pe cat de simplu pe atat de rapid. Acum, poti solitita un Credit Rapid Ferratum oricand de pe telefonul tau mobil in doar cateva minute fara a fi nevoie sa mergi la un ghiseu si sa astepti ore in sir la cozi.

Selectezi suma dorita in functie de nevoile tale. Ai nevoie de bani pentru cumpararea unor lucruri mai scumpe, un nou laptop de exemplu? Sau poate ai nevoie de bani pentru un avans, pentru a-ti renova casa sau doar pentru a plati facturile restante?

Calculatorul nostru de credit online iti arata rapid toate costurile creditului tau, pentru ca ne place transparenta, totul este disponibil ca tu sa intelegi toti termenii creditarii inca dinainte de a incepe completarea cererii de credit online. Doar selectezi suma si perioada creditului si vezi instant suma de rambursat si ratele lunare.

Sorry, there are errors on the page: