Powered by Ferratum.

Misiunea noastra este de a crea experiente bancare premium, usor de utilizat pentru toată lumea.

Adaugam flexibilitate financiară vietii tale.

Cum ar fi ca starea ta financiara sa fie mult mai usoara? La Ferratum, ne dorim sa-ti facem operatiunile bancare zilnice mai putin stresante si mai distractive. De la realizarea viselor tale pana la gestionarea modului in care cheltui banii, suntem aici pentru a te ajuta.

Credem ca banca digitala reprezinta viitorul. De aceea, am dezvoltat impreuna cu clientii nostri cele mai bune experiente bancare mobile online.

Ferratum face parte din Multitude Group.

Valorile noastre.

Profesionalism

Profesionalism prin invatare continua, un model clar de operatiuni si asumarea responsabilitatii.

Inovatie

Inovatie care incurajeaza idei noi, sustine testarea si posibila eroare si asigura competitivitatea.

Profitabilitate

Profitabilitate care provine din mixul de rapiditate, flexibilitate si crestere.

Principii etice

Principii etice care creeaza incredere si loialitate in randul clientilor si angajatilor nostri.

Creditare responsabila

Noi, la Ferratum, ne-am angajat sa creditam responsabil. Inainte de a aproba un imprumut sau o cerere de credit, verificam intotdeauna situatia financiara a clientilor nostri.

Serviciile noastre nu includ taxe ascunse. Deci, va puteti simti in siguranta cu privire la utilizarea serviciilor noastre.

Creditele rapide reprezinta cea mai buna solutie pentru nevoile financiare mici si urgente. Mic inseamna redus raportat la veniturile lunare ale fiecarui solicitant iar Ferratum Romania incurajeaza creditarea responsabila, aliniata cu capacitatea de rambursare a fiecaruia.

Noi nu recomandam solicitarea unui Credit Ferratum pentru nevoi foarte scumpe, ci mai degraba de o importanta majora. Creditele noastre sunt intre 200 si 12.000 Ron pentru o perioada de la 15 zile la 12 luni. De asemenea, pentru a evita indatorarea excesiva, nu poti solicita inca un credit daca precedentul credit de la Ferratum nu este rambursat.

Un Credit Rapid Ferratum poate fi util pentru o urgenta medicala minora sau atunci cand trebuie reparate fie instalatia de incalzire, fie aerul conditionat, fie autoturismul, fie instrumentele care permit desfasurarea activitatii profesionale (calculator, imprimanta, scule pentru constructii etc.).

Un Credit Rapid Ferratum este util atunci cand vrei sa faci un cadou persoanelor dragi, iar ocazia nu poate astepta pana cand vei primi salariul sau banii pe lucrarea in derulare.

Un Credit in Rate Ferratum este util pentru urgente stomatologice sau renovarea casei, avansul unei vacante, bani pe care trebuie sa ii achiti urgent si nu poti astepta pana la salariu.

Sorry, there are errors on the page: