Linia de Credit cu PRIMA LUNA FARA DOBANDA.

Solicita pana la 10.000 RON

DAE de maxim 299.46%.

Dobanda zilnica 0.4022%.

 

0% DOBANDA in primele 30 de zile. Din ziua 31, dobanda zilnica este de 0.4022%. Cost de retragere 0%. Comision de administrare 0%.

EXEMPLU : Prezenta forma de publicitate nu reprezinta o oferta neconditionata din partea Multitude Bank plc. Orice cerere de credit va fi analizata in conformitate cu procedurile si normele interne ale Multitude Bank plc. EXEMPLU: Pentru un credit in valoare de 3000 de lei cu dobanda nominala fixa de 146.80% pe an, suma totala de plata: 5.385.55 lei rambursabila in rate lunare egale de capital in termen de 12 luni de la data primei retrageri; DAE este 299.46%. 

Costul creditului este ZERO pentru primele 30 zile. Rambursezi cat imprumuti. Poti rambursa suma imprumutata in maxim 30 de zile de la prima retragere pentru a beneficia de creditul fara dobanda. Sau poti alege sa continui cu rambursarea lunara si astfel vei avea de achitat 14% din suma totala utilizata si nerambursata + dobanda aferenta.

 

Linia de Credit Ferratum - Flexibilitate maxima si costuri minime

 

 

  Linia de credit este ca un card de credit virtual Alte Credite online
Utilizare Rezerva ta de bani  - retragi oricand doresti Pentru rezolvarea nevoi urgente 
Suma maxima 10.000 RON Sume mai mici
Durata creditului pana la 12 luni 1 Luna
Comision  0% Comision alte comisioane de administrare
Oferta 0% costuri in prima luna -
DAE% (pentru 1000 lei imprumutati) 299.46% minim 3000% 
Plata minima 50 Lei sau 14% din suma imprumutata Suma imprumutata integral

 

 

De ce sa accesezi Linia de Credit Ferratum?

Fara comision de administrare

ZERO costuri retragere

Primele 30 zile FARA DOBANDA

Din ziua 31, dobanda este 0.4022% / zi

Platesti doar pentru suma utilizata

14 zile drept de retragere a creditului

Solicita online simplu si rapid!

01.

Soliciti simplu 100% online

02.

Completeaza aplicatia de credit online

03.

Asteapta decizia in cateva minute.

Linia de Credit Ferratum - Cea mai rapida cale spre indeplinirea dorintelor tale

O linie de credit este o modalitate excelenta de a obtine o flexibilitate financiara suplimentara. Linia de credit Ferratum iti ofera acea suma de bani, la dispozitia ta oricand ai nevoie. Ti s-a stricat masina de spalat? Ai o factura urgenta si mai e o saptamana pana la salariu? Aceste cazuri se rezolva cu linia de credit rapida.

La Ferratum, credem ca deschiderea unei linii de credit nu ar trebui sa iti dea batai de cap. De aceea am creat pentru tine linia de credit 100% online, unde poti solicita un credit in cateva minute de pe telefonul tau mobil, de oriunde te-ai afla. Doar alegi suma dorita si completezi datele din formularul de credit online si gata!

Cine poate accesa o linie de credit Ferratum?

Criterii de eligibilitate:

  • Trebuie sa ai varsta intre 21 si 70 de ani si sa nu ai datorii in biroul de credit
  • Sa ai venituri lunare pe care le poti dovedi prin documente
  • Trebuie sa ai un numar de telefon personal si o adresa de email valida
  • Sa ai la indemana o poza cu buletinul si dovada veniturilor (extras cont, adev salariu, talon de pensie, etc) direct pe site la finalul completarii solicitarii de credit

Care este suma maxima pe care o pot obtine?

Suma corecta depinde de nevoile din prezent. Pentru ce doresti sa accesati o linie de credit? Este o nevoie de moment sau ai nevoie de niste bani suplimentari la indemana pentru timp indelungat pe care sa ii poti accesa ori de cate ori ai nevoie? Pentru a decide ce suma doresti sa accesezi, te rugam sa folosesti calculatorul nostru de credit pentru a analiza minimumul de plata lunar si ce te avantajeaza.

Suma minima de plata lunara: depinde de suma de credit pe care o retragi - daca nu ai retras bani din linia de credit, nu vei avea nimic de plata ca si minim de plata lunar. Platesti doar pentru ce utilizezi.

Incearca linia de credit Ferratum pentru a beneficia de cel mai rapid, avantajos si eficient mod de a avea banii necesari pentru nevoile tale de zi cu zi.

Sorry, there are errors on the page: