Credit de nevoi personale.

Creditele de nevoi personale de la Ferratum

De cate ori ti se intampla sa ramai fara bani pentru plata facturilor sau a utilitatilor? Ni se intampla tuturor si nu doar o data. Poate, in sfarsit, te-ai decis ca este timpul sa faci marele pas, insa situatia financiara nu este tocmai roz. Ce poti sa faci in acest moment? Exista mai multe variante iar tu trebuie sa decizi care este cea mai rapida si cea mai avantajoasa pentru tine.

Poti lua un credit de nevoi personale, poti sa apelezi la ajutorul unor prieteni sau poti sa ramai cu restante pentru lunile urmatoare (lucru de evitat, caci probabil si luna viitoare ai bugetul calculat si vin urmatoarele facturi).

Tipuri de credite de nevoi personale

Exista mai multe tipuri de credite de nevoi personale. Cele bancare pentru care trebuie sa mergi la o sucursala a unei banci in timpul saptamanii de la 9.00-17.00 sau poti apela la un credit de nevoi personale, in rate, rapid si online.

Ce inseamna asta? Inseamna ca prin completarea unui formular de credit, poti obtine rapid suma de care ai nevoie pentru a-ti rezolva urgentele financiare.

De ce sa alegi un credit de nevoi personale online?

Sunt si avantaje si dezavantaje. Dezavantajul este un cost mai mare decat un imprumut bancar. De ce, te vei intreba? Pentru ca este un credit rapid de nevoi personale pe care il poti obtine chiar in ziua solicitarii; pentru ca poti cere online, oricand, in orice moment al zilei si nu ai nevoie sa trimiti niciun fel de documente fizic, care ar ingreuna procesul.

Imagineaza-ti urmatoarea situatie: Esti intr-o camera de hotel, noaptea la ora 12.00 si ti-este sete. Ai 2 optiuni:

  1. Sa bei apa din minibar de 10 lei - o rezolvare rapida, eficienta, fara sa te deplasezi, si pe loc - dar si un cost mai mare.
  2. Sa te imbraci, sa cobori la un supermarket sau la un non-stop si sa speri ca vei gasi ceva in apropiere deschis la acea ora. Avantajul - cost mult mai mic, undeva la 30% fata de pretul apei din minibar. Dezavantajul - pierzi ceva timp si nici nu stii sigur ca vei gasi ceea ce ai cautat.

Alegerea depinde doar de tine: poti alege rapiditate, flexibilitate si fara batai de cap, sau poti alege un proces mai greoi de dragul unui cost mai mic. In functie de nevoile tale de moment, alegerea iti apartine.

Cum pot solicita un credit de nevoi personale

Pentru a putea solicita un credit de nevoi personale de la Ferratum, trebuie sa completezi formularul online din pagina aceasta, oricand, de oriunde. Atentie insa, trebuie sa indeplinesti cateva conditii pentru a putea completa cererea de credit:

  • sa ai un numar de telefon mobil;
  • sa ai o adresa de email personala;
  • sa poti demonstra veniturile lunare;

Speram ca am reusit sa explicam avantajele si dezavantajele solicitarii unui credit de nevoi personale Ferratum.

De ce un credit rapid de la Ferratum?

Poti alege intre Linia de Credit de pana la 10.000 RON sau un CREDIT IN RATE de pana la 19.000 RON.
Nu este nevoie sa te deplasezi la ghiseu, trimiti cererea 100% online.
Poti solicita credit in 2 minute din contul tau de client (incepand cu al doilea credit).

Solicita online simplu si rapid!

01.

Spune-ne ce suma doresti.

02.

Continua si completeaza datele personale.

03.

Primesti decizia de creditare in cateva minute.

Sorry, there are errors on the page: