Credit pana primesti salariul.

Sarbatoreste-ti ziua de nastere cu un credit pana primesti salariul.

Pentru cei mai multi dintre noi, zilele de nastere sunt cele mai importante zile din an si ne place sa le celebram intr-un mare fel, fie ca este vorba de ziua noastra de nastere, a rudelor sau chiar a prietenilor apropiati.

Chiar daca se intampla ca aceste zile sa aiba loc inainte de a lua salariul, creditul pe termen scurt te poate ajuta sa sarbatoresti dupa bunul plac, fara sa te ingrijorezi de lipsa banilor.

Stim ca te gandesti la o zi de nastere ca-n filme. Si ca ti-ai dori ca toate zilele de nastere sa pice fix la inceput de luna, imediat dupa ce ai luat salariul si ai buzunarele pline de bani pentru a putea petrece cum iti doresti fara sa fii restrictionat financiar. Dar de cele mai multe ori se intampla ca zilele celor dragi sa se intample fix inainte de salariu, cand ai ramas fara bani.

Ei bine, nu putem controla datele din calendar, dar putem avea grija ca vei avea cea mai frumoasa zi de nastere acordandu-ti un credit pana primesti salariul. Astfel, nu va fi nevoie sa iti amani petrecerea de zilele de nastere din lipsa banilor.

Traieste clipa, bucura-te de cei dragi caci asta conteaza.

Solicita online creditul pana primesti salariul de la Ferratum

Cu ajutorul creditelor de la Ferratum poti alege sume cuprinse intre 200 si 19000 RON, sub forma de credit rapid, si il rambursezi cand intra salariul, sau de credit in rate (nevoi personale) pana la 12 luni. Este alegerea ta, in functie de suma de bani de care ai nevoie in momentul solicitarii creditului. Ce iti putem spune in schimb este ca ceri un credit azi, iar banii ii poti avea in aceeasi zi. Si unde mai pui ca nu e nevoie sa depui prea mult efort si sa pierzi timp. Totul se intampla online, completezi cererea de credit si astepti aprobarea lui.

In viata, sunt mult lucruri pentru care trebuie sa fim recunoscatori iar momentele alaturi de cei dragi, pline de bucurii si zambete sunt unele dintre cele mai importante. Alege un credit pana la salariu pentru a avea cea mai frumoasa zi, pentru ca o meriti fara sa iti faci griji din cauza lipsei banilor pe moment. Exista mereu solutii, iar Ferratum credem ca este una simpla, rapida si recomandata de peste 30.000 clienti multumiti.

Si la sfarsit sa recapitulam:

  • Creditul pana primesti salariul sau microcreditul pe termen scurt reprezinta un imprumut pe termen scurt pentru nevoi urgente.
  • Suma ce o poti imprumuta este intre 200 si 19000 RON, sub forma de credit rapid sau credit de nevoi personale (care este tot rapid ca si aprobare si procesare, dar este in rate de la 3 la 12 luni)
  • La orice tip de credit pana primesti salariul aprobarea este imediata si banii pot fi acordati chiar in aceeasi zi, in cazul unui raspuns pozitiv.

De ce un credit rapid de la Ferratum?

Poti alege intre Linia de Credit de pana la 5.000 RON sau un CREDIT IN RATE de pana la 19.000 RON.
Nu este nevoie sa te deplasezi la ghiseu, trimiti cererea 100% online.
Poti solicita credit in 2 minute din contul tau de client (incepand cu al doilea credit).

Solicita online simplu si rapid!

01.

Spune-ne ce suma doresti.

02.

Continua si completeaza datele personale.

03.

Primesti decizia de creditare in cateva minute.

Sorry, there are errors on the page: