Cum alegi cadoul potrivit pentru sărbătorile lunii martie?

Martie este luna pe care mulți dintre noi o asociem cu Mărțișorul, Ziua Femeii și în același timp venirea primăverii. Din punct de vedere al semnificației, putem spune că este o luna cu o încărcătură simbolistică aparte, dar și ocazia perfectă prin care putem să ne arătăm aprecierea față de persoanele din viețile noastre pe care le apreciem și le îndrăgim.

În timp ce Mărțișorul este considerat atât simbolul primăverii, cât și talismanul norocului și al bunăstării, Ziua Femeii reprezintă o sărbătoare specială prin care putem arăta tuturor reprezentantelor sexului frumos cât de apreciate sunt. Totuși, în tradiția populară românească imediat după Ziua Femeii urmează Ziua Bărbatului, destinată prețuirii tuturor domnilor din jurul nostru.

În contextul în care există o mulțime de opțiuni la dispoziție, găsirea unui cadou potrivit și adecvat poate deveni complicată. Pentru a simplifica procesul, venim în ajutorul tău cu o serie de cadouri potrivite pentru persoana care urmează să le primească.

 

 

Cum alegi cadoul potrivit?

Deși a oferi cadouri persoanelor dragi reprezintă unul dintre cele mai frumoase gesturi, lucrurile se pot complica dacă ai măcar un punct de plecare cu privire la ce ai putea cumpără.

Poți scăpa de incertitudini dacă acorzi puțină atenție la detalii și observi care sunt obiceiurile persoanei respective, ce preferințe are sau ce produse folosește. Nu trebuie să faci un efort financiar, ci poți opta pentru cadouri cu valoare sentimentală prin care poți impresiona.

Gândește-te la personalitatea persoanei respective, iar dacă este femeie, nu uita că orice femeie se bucură când primește flori, așa că optează pentru un buchet de flori aparte. În plus, dacă relația este una mai apropiată, poți încerca chiar să întrebi din timp ce își dorește și să mergi la sigur.

 

Ziua Femeii – Cadouri potrivite pentru femeile din viața ta

8 Martie este ziua în care oamenii își îndreaptă atenția către doamnele și domnișoarele din viețile lor și aleg să își arate admirația și recunoștința oferindu-le mici atenții și cadouri. Fiecare femeie primește flori, bomboane, cadouri și atenții speciale, indiferent de statusul său. Nu doar bărbații oferă cadouri femeilor din viețile lor, dar și femeile își arată aprecierea între ele și aleg să își ofere cadouri, mai ales când vine vorba de mame.

 

Este important să cumperi cadoul potrivit pentru persoana respectivă, iar noi iți venim în ajutor cu acest articol. Ține cont de bugetul alocat pentru fiecare persoană, dar și de faptul că a face cadouri reprezintă unul dintre cele mai frumoase gesturi.

  • Cadouri clasice – Cadourile clasice sunt cele care iți asigură o reușită și nici nu te obligă să faci un efort din punct de vedere financiar. În acest caz poți opta pentru un buchet de flori, pentru niște accesorii (cum ar fi o eșarfă, bijuterii sau o geantă), pentru un parfum sau pentru anumite produse pe care le folosește;
  • Timp de calitate împreună – Știm că lipsa timpului reprezintă un aspect cu care ne confruntăm în societatea contemporană, de aceea un cadou pe care îl poți face este de a pune pauza tuturor activităților și a te concentra pe timpul petrecut alături de femeia dragă din viața ta. O ieșire în oraș, un voucher cadou pentru o zi întreagă petrecută la spa sau un city-break reprezintă ocazia perfectă de a petrece timp de calitate împreună;
  • Experiențe împreună – Experiențele sunt cele care contează cu adevărat și cu ajutorul cărora reușim să ne creem amintiri. Din acest motiv, o experiență petrecută alături de femeia sau femeile iubite din viața ta poate să fie cel mai reușit cadou! Mergi pe ceva clasic, cum ar fi o reuniune de familie într-un context special sau poți diversifica în funcție de preferințe;
  • Cadouri practice – Niciodată nu dai greș cu un cadou util și practic care știi că va fi atât apreciat, cât și utilizat la capacități maxime. Fie că optezi pentru electrocasnice, aparate de îngrijire sau înfrumusețare, cu siguranță cadoul tău va fi unul apreciat;
  • Surprize cu valoare sentimentală – Nimic nu este mai important în viață în afară de familie. Oferă un cadou personalizat, precum un tablou sau un album care conține cele mai plăcute amintiri și vei emoționa în adevăratul sens al cuvântului;
  • Produse de înfrumusețare – Femeile adoră să se îngrijească și în general acordă multă atenție la aspectul fizic, iar dacă acestea au pus deja ochii pe un anumit produs din această categorie, munca ta este aproape finalizată. Ritualul de îngrijire al oricărei doamne sau domnișoare este unul sacru, astfel că poți și tu ajuta prin completarea cu un astfel de produs preferat sau mult dorit.

 

Ziua Bărbatului – Surprinde-l plăcut și arată-i aprecierea ta

În tradiția românească, Ziua Bărbatului are loc pe 9 martie, imediat după Ziua Femeii. Aceasta este asociată cu Ziua Sfinților 40 de Mucenici, zi în care există tradiția consumului a 40 de pahare de vin, aspect care în cultura populară face referire la virilitata masculină.

Și dacă tot vorbeam de sărbători, orice zi importantă merită celebrată cu o băutură rafinată care să fie savurată alături de persoanele dragi. Astfel, de 9 Martie, oferă-i un set cu pahare și băutura preferată, un dozator sau acceorii practice și utile pentru vin.

Desigur, nu doar femeile se îngrijesc, ci și bărbații. Arată-ți grija și afecțiunea prin intermediul unui cadou care să îi ușureze munca când vine vorba de îngrijirea aspectului fizic. Pe cât de importantă este barba pentru un bărbat, cu atât acesta trebuie să îi acorde o atenție desăvârșită. Din acest motiv, un set de îngrijire este un cadou ideal pentru o barbă de invidiat!

Fiecare dintre noi avem nevoie să ne simțim apreciați, inclusiv bărbații. Așadar, dăruiește sentimente pozitive bărbatului din viața ta prin intermediul unui cadou actual și practic. Domnii sunt atrași de diferite dispozitive, astfel că te poți orienta spre un ceas inteligent, o cameră de acțiune, o dronă sau o boxă portabilă.

 

 

Împreună ne arătăm aprecierea față de persoanele dragi din viețile noastre!

Pentru că știm cât de important este să ne arătăm aprecierea față de persoanele pe care le avem alături și mai ales în contextul în care există zile speciale destinate iubirii și prețuirii, iți punem la dispoziție soluții financiare ușor de accesat și utilizat.

Alege să faci o surpriză sau să oferi un cadou cu totul special folosindu-te de unul dintre produsele noastre. Poți opta pentru linia de credit Ferratum, obținerea unui credit rapid sau solicitarea unui credit în rate.

Indiferent care sunt nevoile tale personale sau financiare, Ferratum Bank este genul ăla de bancă care iți oferă flexibilitate maximă și costuri minime!

Cel mai nou articol

Sorry, there are errors on the page: