Utilitatea liniei de credit pentru cumpărăturile importante

Cauți o soluție financiară rapidă și eficientă atunci când te afli într-o situație dificilă? De multe ori se întâmplă să ne confruntăm cu diferite împrejurări care ne pot pune în dificultate din punct de vedere financiar. Totuși, există o soluție simplă și rapidă care vine în ajutorul tău în astfel de momente!

Linia de credit de la Ferratum Bank pentru nevoi personale reprezintă o modalitate pe care mulți români o preferă, deoarece este o soluție financiară pe care o poți avea la îndemâna ta ori de cate ori vei avea nevoie. In plus, este ușor de obținut, se poate realiza online fară să ai nevoie de un număr semnificativ de documente pe care să le depui, iar timpul de așteptare este redus.  

În articolul de mai jos vei afla toate informațiile necesare pentru acordarea liniei de credit de la Ferratum Bank, un instrument financiar util și foarte apreciat. În plus, vei afla care sunt crieteriile de eligibilitate, care este suma maximă pe care o poți obține și alte informații necesare.

 

De ce sa alegi linia de credit de la Ferratum Bank?

Linia de credit reprezintă o soluție avantajoasă pentru solicitant, banii fiind folosiți pentru scopuri personale și speciale, precum plata unor studii, renovarea unei locuințe sau achiziționarea unor bunuri cu o valoarea crescută.

Faptul că acordarea acesteia se face într-un interval de timp scurt reprezintă un avantaj pentru persoanele care au nevoie urgent de bani. Cu trecerea timpului, românii au prins tot mai multă încredere, iar astfel de instrumente au devenit produse tot mai utilizate.

Fiind exclusiv online, vei primi aproape instant răspunsul și vei afla dacă te încadrezi sau nu pentru varianta aleasă. Condițiile de acordare sunt flexibile și lejere, iar totul este calculat în funcție de datele introduse de tine în sistemul nostru.

De asemenea, pentru clienții noi ai băncii, prima lună este gratis, astfel vei avea posibilitatea de a rambursa exact atât cât iți permiți. În plus, poti retrage orice sumă dorești din linia ta de credit aprobată, oricând ai nevoie.

 

Când este mai avantajoasa linia de credit?

Mulți aleg să folosească linia de credit în special pentru plata unor facturi, plata unor achiziții mai scumpe, cum ar fi organizarea unui eveniment major (botez, vacanță, nuntă, etc.) sau pentru diferite situații în care solicitantul are nevoie urgentă de bani într-un interval scurt de timp. Pe scurt, linia de credit este cardul tău de credit online, mai simplu, mai rapid.

De asemenea, dacă iți dorești flexibilitate maximă la costuri minime, poți opta cu incredere pentru linia de credit. Așa cum menționam anterior, prima lună este gratuită, iar din a doua lună, plătești doar pentru suma împrumutată. Principalul avantaj pe care îl ai este că poți retrage orice sumă dorești din linia ta de credit aprobată, oricând ai nevoie.

Te poți baza oricând pe linia de credit, fiind rezerva ta până la salariu. Poți solicita până la 5.000 Lei pe care să îi retragi oricând dorești și oricând ai nevoie. Vei găsi toate detaliile necesare în contul tău de clinet de pe site-ul nostru.

 

 

Condiții de obținere

Pentru solicitare, poți aplica ușor și rapid prin trimiterea unui formular online, care va fi evaluat automat de sistemul nostru având în vedere cele mai actuale criterii de creditare, aflându-se în conformitate cu cerințele băncii naționale.

Pentru cei care doresc un împrumut la Ferratum Bank trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

  • Fără istoric negativ în biroul de credit;
  • Vârsta minimă este de 21 ani;
  • Sunt necesare acte care dovedesc un venit regulat propriu depus în contul personal;
  • Adresa de mail și numărul de telefon mobil valide;
  • Vei avea nevoie de acte doveditoare pentru finalizarea chestionarului pentru a realiza solicitarea.

 

În timpul procesului de aplicare, dovada de venit este eligibilă cu unul dintre următoarele documente:

  • Extrasul de cont care atestă încasarea venitului tău. Acesta poate să fie încărcat în format PDF și fotografiat clar;
  • Fluturaș de salariu pe care să se regăsească următoarele informații: numele tău complet, instituția angajatoare, salariul și luna emiterii;
  • Talon de pensie;
  • Adeverința de venit care rebuie să cuprindă următoarele: data emiterii acesteia, semnătura persoanei autorizate și/sau ștampila instituției.

 

Cât durează să primești un răspuns și care sunt următorii pași?

Odată completat formularul nostru online și încărcate documentele solicitate, ți se va determina eligibilitatea pentru linia de credit și ți se va trimite confirmarea în doar câteva minute. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru orice întrebare sau neclaritate și vei primi suport online sau telefonic în cazul în care vei avea nevoie.

Astfel, procesarea și aprobarea sunt rapide, iar totul se desfășoară 100% online doar prin completarea formularului. Linia de credit este varianta optima dacă iți dorești să ai niște bani suplimentari la îndemână pentru timp îndelungat pe care să îi poți accesa ori de câte ori ai nevoie.

Banii se vor transfera fie în contul tău bancar, fie cash la o sucursală indicată de noi. De asemenea, tu alegi cum ai nevoie să primești banii, aspect pe care îl menționezi în timpul completării chestionarului. Toate detalii și documentele necesare, precum creditul disponibil de retras, balanta curenta sau suma de plata la scadenta le gasesti in contul tau de client.

 

Împreună găsim soluții responsabile!

Linia de credit iți oferă flexibilitate maximă la costuri minime și este considerată ușor de utilizat pentru toată lumea, fiind un instrument financiar ce are ca scop acoperirea unor nevoi personale. Un aspect important pe care trebuie să îl rețină oricine își dorește să apeleze la un astfel de împrumut este că procesul de creditare trebuie să fie unul responsabil.

Ce înseamnă creditare responsabilă? Înainte de a cere un credit, solicitanul trebuie să înțeleagă corect și din timp toate informațiile și detaliile privind procesul ce urmează. Echipa noastră iți stă la dispoziție pentru a te asigura că ai înțeles și ai ales varianta de credit care ți se potrivește cel mai bine, dar și care sunt opțiunile pe care le ai dacă ajungi în situația în care nu mai poți rambursa împrumutul la timp.

Linia de credit de la Ferratum Bank este gândită în așa fel încât să te ajute să iți îndeplinești scopurile, nevoile sau dorințele mult mai repede și mai ușor!

 

Cel mai nou articol

Sorry, there are errors on the page: