Care este diferența dintre un credit rapid și un credit în rate?

Care este diferența dintre un credit rapid și un credit în rate?

Împrumutul poate fi soluția ideală pentru tine în momentul în care iți setezi anumite planuri de viitor sau dacă treci printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. În funcție de nevoile tale și de scopul pentru care ai nevoie de resurse financiare, ai de ales dintre mai multe tipuri de credite oferite de instituțiile bancare.

Ferratum Bank iți pune la dispoziție mai multe tipuri de credite:

 1. Credite rapide pentru nevoi urgente
 2. Credite rapide pentru investiții costisitoare pe termen lung

Există evenimente neaşteptate care te pot lua prin surprindere, cum ar fi:

 • O petrecere aniversară de ultim moment
 • Un sejur surpriză pentru care ai nevoie de bani de cheltuială
 • O factură medicală ridicată
 • O reparație neprevăzută
 • O urgență familială de ultim moment
 • Situația ta materială nu este cea mai bună

In astfel de cazuri poți apela cu încredere la un credit rapid de la Ferratum Bank prin intermediul căruia ți se vor livra banii necesari în contul tău bancar într-o perioadă scurtă de timp.Totuși, asigură-te că ești informat cu privire la toate aspectele, în așa fel încât să faci alegerea potrivită pentru tine.

 

 

Avantajele creditelor oferite de Ferratum Bank sunt:

 1. Poți alege un credit pe termen scurt pe care îl rambursezi într-o singură rată în 15/30/45 de zile
 2. Poți opta pentru un credit în rate cu o perioadă de rambursare de 12 luni

Pentru a răspunde la cele mai importante întrebări legate de cum să alegem mai bine tipul de credit în funcție de nevoile ce apar, vom puncta în continuare cele mai importante aspecte cu privire la acordarea acestora.

 

 • Creditul rapid

 

Creditul rapid este o soluție financiară foarte populară, mai ales datorită condițiilor ușor de îndeplinit. Așadar, condițiile de acordare ce trebuie îndeplinite sunt minime, astfel creditul este ușor de accesat, fapt pentru care reprezintă o soluție financiară urgentă.. Ba mai mult, dacă ești client nou și accesezi pentru prima dată un astfel de credit de la Ferratum Bank, vei beneficia de 0% dobândă, dacă vei rambursa suma până la data scadentă.

 

Procesul de solicitare este unul extrem de simplu, având posibilitate să efectuezi totul online. Așadar, dacă te hotărăști să alegi o astfel de soluție, întregul proces de creditare și rambursare se va desfășura fară prea mult efort, având posibilitatea să efectuezi și să finalizezi totul direct de pe telefonul tau mobil, din confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla.

 

Creditele rapide s-au dovedit a fi extrem de apreciate de persoanele care sunt presate de timp sau de cei care doresc discreție deplină datorită faptului că nu există taxe și comisioane ascunse.

 

Chiar dacă costurile unui credit rapid, ce se poate accesa 100% online, sunt mai mari spre deosebire de cele oferite de băncile comerciale, aceste costuri se justifică prin următoarele diferențe:

 

FERRATUM BANK

BANCĂ COMERCIALĂ

COMPLETEZI FORMULAR ONLINE

TE DEPLASEZI LA BANCĂ

POȚI SOLICITA CREDITUL ORICÂND DOREȘTI SAU AI NEVOIE

TREBUIE SĂ RESPECȚI PROGRAMUL DE FUNCȚIONARE AL BĂNCII (09:00-17:00)

ACTELE SE TRIMIT ÎN FORMAT DIGITAL

TREBUIE SĂ DEPUI DOSARUL ÎN FORMAT FIZIC

NU INTRI ÎN CONTACT CU NICIUN CONSULTANT BANCAR (DAR POȚI SĂ PRIMEȘTI SUPORT ONLINE SAU TELEFONIC)

TREBUIE SĂ INTRI ÎN CONTACT CU UN AGENT BANCAR

 

În concluzie, decizia iți aparține 100% în funcție de tipul de credit pe care îl dorești. Toate informațiile sunt transparente și disponibile pentru tine în format digital înainte de a semna contractul. Costurile sunt mai mari în special pentru că riscurile sunt mai mari pentru instituție, datorită faptului că tot procesul are loc online.

 

 • Creditul în rate

 

Când vine vorba despre deosebirea dintre un credit rapid și un credit în rate, diferența majoră constă în suma și perioada de scadență, în cazul unui credit în rate având posibilitatea de a beneficia atât de o perioadă mai lungă de timp, cât și de o sumă mai mare.

 

Iți recomandăm să accesezi un credit rate pentru nevoi mai costisitoare, cum ar fi:

 • Vacanțe
 • Renovarea casei
 • Repararea mașinii
 • Achiziționarea  unor electrocasnice
 • Intervenții chirugicale necesare

 

Un alt avantaj al creditului în rate este că dobânda este mai accesibilă și ai posibilitatea rambursării în rate lunare pe o perioadă de un an.

In concluzie, pentru a putea opta pentru un credit, este nevoie să îndeplinești câteva criterii și condiții de acordare a creditului, precum vârsta, un loc de muncă cu un venit stabil și să fii rezident în România. Echipa noastră va analiza toate datele personale furnizate de tine și se va asigura că nu vei întâmpina dificultăți financiare. Scopul nostru este să te ajutăm, nu să te îndatorăm sau să te punem în indisponibilitate de plată. Creditarea responsabilă reprezintă un principiu fundamental pentru noi și ne dorim ca și clienții noștri să fie într-o situație financiară stabilă.

 

Indiferent care sunt nevoile tale financiare, accesarea unui credit online, rapid sau în rate, ar trebui să fie un proces simplu. Ne dorim ca toți clienții noștri să beneficieze de servicii moderne și avantajoase, astfel că am dezvoltat un formular online pe cât de simplu, pe atât de rapid. Așadar, poți solicita un credit de la Ferratum chiar și de pe telefonul mobil în doar câțiva pași fară a fi nevoie să te deplasezi sau să aștepți la cozi. De asemenea, pentru că ne place transparența, ți-am pus la dispoziție un calculator de credite online care iți arată la fel de rapid toate costurile creditului tău. Cum menționam anterior, este important să înțelegi toți termenii creditării încă dinainte de a începe completarea solicitării pentru creditul respectiv.

 

 

Cine poate opta pentru astfel de credite?

Desi menționam anterior că poți opta foarte ușor pentru un credit online, există totuși câteva criterii de eligibilitate pe care trebuie să le îndeplinești:

 • Vârsta minimă este de 21 de ani
 • Un aspect foarte important este să nu ai datorii în biroul de credit
 • Veniturile lunare trebuie să fie stabile
 • Trebuie să poți dovedi existența veniturilor prin documente
 • Documentele personale sunt necesare pentru a putea finaliza chestionarul pentru solicitarea creditului

 

Nu uita că misiunea noastră este să oferim cele mai bune, mai rapide și mai ușor de utilizat servicii de creditare și servicii bancare disponibile. Realizează o solicitare online în doar câteva minute și primești imediat banii de care ai nevoie, direct în contul tău.

 

 

Cel mai nou articol

Sorry, there are errors on the page: