Renovează-ți casa simplu și rapid în doar câțiva pași!

Renovarea casei este un proces care, pe lângă că va aduce o creștere a valorii și un „suflu” nou locuinței, vă genera un confort mai mare și o eficiență energetică sportită pentru tine. Pentru ca lucrările să decurgă cât mai bine, vei avea nevoie să iți stabilești un plan de lucru conform cu obiectivele propuse și un buget atent planificat. Vei observa că pe parcursul procesului, vor apărea tot felul de nevoi și modificări care nu au fost prevăzute de la început, deci vei avea nevoie să te înarmezi și cu multă răbdare, în așa fel încât renovarea să decurgă cât mai bine.

În astfel de situații, un element foarte important este organizarea. Cu cât iți planifici mai atent pașii, cu atât vei avea rezultate satisfăcătoare realizate într-o perioadă de timp mai scurtă. Mulți dintre români optează pentru o firmă de specialiști care să se ocupe de reamenajarea locuinței, dar în astfel de cazuri este de așteptat să ai un buget cât mai mare. Nu este o problemă dacă nu dispui de banii necesari, noi avem soluții pentru orice! Dacă soliciți un credit în rate online de la Ferratum ești mai aproape de casa visurilor tale, iar procesul de renovare nu ți se va mai părea atât de dificil.

 

Ține cont de 5 mari aspecte și vei obține casa visurilor tale!

 

  • Buget – Planificarea atentă a bugetului reprezintă principalul pas în procesul de reamenajare a locuinței. Nu subestima niciodată costurile! Cum menționam anterior, aproape întotdeauna vor apărea cheltuieli neprevăzute, deoarece odată începută renovarea propriu-zisă, există posibilitatea de a te abate de la proiecția inițială. Pe lângă cheltuielile cu mobilierul și accesoriile, există și costurile pentru materiale și manoperă. De asemenea, în funcție de tipul de renovarea pe care dorești să îl faci, fie pentru întreagă locuință sau doar o parte, vei fi nevoit să iei în considerare surplusul de materiale, eventualele taxe și subcontractări apărute. În final, recomandarea specialiștilor este să ai în vedere costuri mai mari față de evaluarea initală din faza de proiect.

 

  • Preferințe – Următorul pas, după planificarea bugetului, este alegerea preferințelor pentru elementele de bază ce urmează a fi schimbate din locuința ta. Stabilește ce anume rămâne, ce nu va mai exista sau ce reparații vrei să faci. Pentru a realiza cât mai sigur și corect astfel de modificări, vei avea nevoie de un plan de lucru corect și detaliat, dar și de experiența unui specialist.

 

  • Echipa – Alegerea unei echipe formată din specialiști te va ajuta să aduci modificările structurale și ideale de care casa ta are nevoie. Indiferent care sunt schimbările pe care vrei să le aduci în locuință, mai ales dacă sunt de natură structurală, vei avea nevoie de un specialist care să te ajute să iei decizia cea mai bună și cea mai sigură. Experiența în domeniu este esențială, dar la fel de important este să găsești oameni care să înțeleagă exact ceea iți dorești.

 

  • Calitate – Alege materiale de calitate care, deși pot să fie mai scumpe, sunt o investiție bună și cresc valoarea casei. În plus, lucrarea va rezista în timp, iar tu nu vei fi nevoit să mai faci și alte renovări sau să cheltuiești alti bani pe reparații. Economisești bani pe termen lung, ceea ce înseamnă că faci o investiție durabilă pentru tine și familia ta.

 

  • Stil – Când vine vorba de alegerea stilului în care va arata locuință ta, înseamnă că deja te afli la sfârșitul procesului de finisare. Totuși, această etapă este la fel de importantă la fel ca oricare alta de până acum. Stilul de decorare al casei trebuie să reflecte personalitatea ta, iar decorul să fie completat cu ajutorul mobilierului și a decorațiunilor potrivite.

 

Iată câteva trucuri necesare de știut pentru momentul în care vrei să iți renovezi locuința

 

Diversitatea materialelor, stilurilor și produselor de pe piață poate îngreuna decizia finală, în așa fel încât să se potrivească cu propriile dorințe și nevoi. Având în vedere că renovarea locuinței este o cheltuială mare și un proces care se desfășoară pe o perioadă lungă de timp, este esențial ca alegerile să fie satisfăcătoare și să nu te facă să te plictisești rapid de ele.

Specialiștii recomandă un truc de bază și foarte util de știut înainte de a începe treaba. Culorile sunt esențiale în orice casă, iar alegerea unor nuanțe calde și relaxante pentru pereți iți vor oferi confortul și siguranța de care ai nevoie. Tonalitățile neutre și clasice nu se demodează niciodată, iar aplicarea acestora pe pereți este o alegere potrivită pentru orice tip de locuință.

Sigur ne-am plictisit să stăm în casă după această perioadă, astfel că amenajarea grădinii reprezintă un element vital pentru starea ta de bine. Daca stai la bloc și nu te poți bucura de un spațiu verde doar pentru tine, nu ezita să aduci o parte din gradina visurilor la tine în balcon. Florile, plantele, lemnul și o gândire strategică fac diferența, așa că amenajează-ți spațiul cât mai eficient posibil.

 

Rezultatul final este tot ce contează!

 

O gândire în ansamblu va genera un rezultat unitar, cu detalii cromatice atractive și echilibrate. Indiferent de cum va arata proiectul tău de reamenajare a locuinței, fie total sau parțial, un lucru este sigur – valoarea casei tale va crește – la fel și nivelul de viață și confortul. Privește reamenajarea casei într-un mod pozitiv, precum o investiție de lungă durată și care iți va aduce beneficii. Deși demersul nu este unul ușor și este posibil să dai peste complicații inevitabile, vei vedea că totul se compensează, la final, când proiectul s-a terminat și casa este renovată.

Iți poți ușura munca alegând un credit online de la Ferratum, pe care îl poți solicita în 2 minute din contul tău de client. Împreună avem parte de experiențe bancare premium!

 

Solicita credit

Cel mai nou articol

Sorry, there are errors on the page: