Ghid complet de Black Friday 2021 pentru o experiență unică

Cu o istorie de peste 60 de ani, Black Friday este cea mai așteptată zi a reducerilor în Statele Unite, dar și în Europa. Daca inițial evenimentul era portretizat în consumatori care se călcau în picioare în fața magazinelor pentru a prinde cele mai bune oferte la magazinele preferate, în prezent Black Friday a evoluat, iar creșterea comerțului online a schimbat rapid și comportamentul consumatorilor.

În prezent, dar mai ales în contextul pandemic în care ne aflăm, cumpărăturile de Black Friday se fac online și mulți dintre clienți se bucură de o experiență de cumpărături personalizată și eficientă.

Cu toate că avem posibilitatea de a cumpăra toate produsele pe care ni le dorim la prețuri extrem de reduse, nu trebuie să pierdem din vedere faptul că există riscul de a cheltui bani în zadar. Focusează-te pe ceea ce ai nevoie, nu doar pe ceea ce ți se pare atractiv.

 

 

Ferește-te de ofertele false de Black Friday

Pentru a te asigura că nu cazi în plasa falselor reduceri, asigură-te că promoțiile sunt adevărate și poți face o mică cercetare de piață. Desigur, în cazul acestor campanii de o amploare mare, stabilirea prețurilor este reglementată de autorități speciale după anumite criterii. Totuși, riscul există și din acest motiv, tu trebuie să fii cu un pas înainte.

Pentru început, iți poți face o listă de cumpărături cu o săptămână înainte și să urmărești prețurile atât înainte, cât și în ziua marilor reduceri. Făcând acest lucru, vei reuși ca în ziua de Black Friday să ai o idee despre cât ar trebuie să coste produsul pe care ți-l dorești.

O sugestie pe care specialiștii o fac este să te abonezi la newslettere magazinelor pe care le urmărești pentru a vedea care sunt produsele cu reduceri.

Iată câteva dintre cele mai întâlnite reduceri false și care sunt aspectele la care trebuie să acorzi atenție:

 • Asigură-te că reducerea este aplicată prețului pe care produsul îl are în mod normal;
 • Prețurile nu sunt mărite artificial;
 • Prețul este același și când plasezi comanda (există posibilitatea ca după ce produsul este adăugat în coș, prețul să fie modificat).

 

Ce merită să cumperi de Black Friday?

Având în vedere că este o zi a reducerilor aplicate la aproape orice produs ai avea nevoie sau ți-l dorești, planifică-ți atent un buget și o listă cu produsele dorite. Cu siguranță vei ajunge să cumperi câteva lucruri de care, cel mai probabil, nu vei avea nevoie. De asemenea, bugetul te va ajuta să nu cheltuiești prea mulți bani și să prioritizezi ceea ce este important. 

 1. Electrocasnice mari – Electrocasnicele mari au cele mai bune prețuri în această perioadă comparativ cu alte perioade ale anului, fiind produse de care oricine are nevoie în casă. Cele mai mari reduceri vor fi aplicate la aragaze, frigidere, cuptoare, mașini de spălat, plite electrice, etc.
 2. Televizoare – Ne aflăm în era Smart Tv-urilor, așa că dacă încă ai un televizor cu tub catodic, care este nociv pentru sănătatea ta și a ochilor tăi, este momentul oportun pentru a-l schimba. Tehnologia avansează de la an la an, iar dacă până acum nu ți-ai permis un astfel de televizor, de Black Friday vei beneficia de cele mai bune prețuri la această categorie de produse;
 3. Laptopuri și calculatoare – Reducerile la monitoare, laptopuri sau componente de calculatoare pot ajunge până la 90%, așa că dacă plănuiești să achiziționezi unul dintre cele menționate anterior, acum este momentul!
 4. Oferte de vacanță – Black Friday nu este doar pentru produse, ci iți poți achiziționa sejurul mult dorit la un preț de două ori mai bun decât în mod normal. Cu siguranță agențiile de tursim au pregătit ofertele pentru anul următor, iar la o mica căutare vei vedea că reducerile ajung până la 60% pentru diverse pachete sau sejururi.
 5. Aparate foto digitale – Ți-ai descoperit o nouă pasiune sau iți dorești să avansezi din punct de vedere tehnologic cu apăratul tău? Pasionații de fotografii nu ratează acest moment al anului pentru a intra în posesia unor noi obiective, așa că grăbește-te și descoperă și tu ofertele din acest an!
 6. Haine și încălțăminte – În zona de fashion, reducerile sunt și mai mari, deoarece lichidările de stoc merg foarte bine cu reducerile aplicate de Black Friday. Astfel, la fel ca și în cazul altor categorii, și în cazul hainelor, reducerile pot ajunge până la 90%.
 7. Anvelope și accesorii pentru mașină – Nu ai încă cauciucuri de iarnă? Nu mai sta pe gânduri, mai ales pentru că reducerile sunt consistente, iar unele magazine pot oferi și livrare gratuită.

 

 

Apelează la un credit rapid și intră în posesia produselor dorite

 

Black Friday este ocazia perfectă să iți achiziționezi produse precum electronicele, electrocasnicele sau alte categorii cu produse care beneficiază atât de o listă lungă cu promoții, cât și de avantaje oferite la livrare.

Dacă treci printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar și ai o listă de cumpărături pregătită pentru marile reduceri, noi suntem aici să te ajutăm! Avem mai multe tipuri de credite gândite să te ajute și să iți ofere sprijinul financiar atunci când te afli în impas.

Cea mai bună variantă de credit online la care poți apela este Linia de Credit Ferratum Bank, cu costuri competitive și flexibilitate maximă. Linia de Credit este rezerva ta de bani pentru cheltuieli lunare.

 

Care sunt avantajele LINIEI DE CREDIT?

 • PRIMA LUNĂ ESTE GRATUITĂ – 0% DOBÂNDĂ;
 • Îți aprobăm sume până la 5.000 RON;
 • DAE este DOAR 299.46% comparativ cu alte credite online unde DAE este la nivelul 4000-7000% ;
 • Poți retrage orice suma, oricând ai nevoie în limita sumei aprobate. Plătești doar pentru suma împrumutată. Dacă nu folosești banii, nu plătești nimic;
 • FARĂ COMISION de retragere sau de administrare;
 • Solicită 100% online și iți virăm banii în contul tău bancar rapid

Cel mai nou articol

Sorry, there are errors on the page: