Cum să beneficiezi de avantajele liniei de credit fără să plătești dobândă

În mod inevitabil se întâmplă ca în viața fiecăruia dintre noi să apară momente frustrante în care avem nevoie de bani pentru a ne stabiliza din nou. Fie că te-a lăsat mașina în mijlocul bulevardului când mergeai spre locul de muncă sau te-a luat prin surprindere o amendă sau o factură restantă, cu mult înainte de ziua salariului, indiferent de ce pățești, astfel de situații trebuie rezolvate. Nu fac decât să întrerupă ritmul normal în care îți desfășori activitatea zilnic.

O soluție rapidă, eficientă și pe care o poți lua în considerare atunci când nu dispui de banii necesari în momentul în care te afli într-un impas financiar este linia de credit. Aceasta te va ajuta să ai rezerva financiară de care ai nevoie pentru „zile negre”.

 

  • Linia de credit reprezintă un angajament semnat între tine și noi, prin care Ferratum Bank oferă o sumă aleasă de tine pe care o poți retrage oricând dorești, pentru a-ți satisface deficitele temporare sau nevoile urgente. Ai flexibilitatea de a o utiliza oricând și de a retrage oricât ai nevoie, în funcție de nevoile tale de plată generate de activitatea ta desfășurată zilnic.
  • Avantajul major al utilizării liniei de credit este că plătești doar pentru banii pe care îi utilizezi și nu pe toată valoarea liniei de credit. Rezultă astfel o dobândă lunară care este influențată doar de sumele utilizate, fiind mai puțin costisitoare decât în cazul unui credit clasic (în cazul căruia utilizezi toată suma aprobată și o rambursezi la termenele agreate cu banca).

 

AVEM ȘI UN EXEMPLU

În fiecare lună vei plăti împrumutul puțin câte puțin. Plătești o suma minimă stabilită, retragi fonduri suplimentare dacă este necesar, rambursezi, iar apoi retragi din nou. Așa funcționează linia de credit! Cu cât poți să rambursezi mai mult în fiecare lună, cu atât mai putină dobândă va trebui să plătești și cu atât mai mulți bani vei putea obține în viitor. După ce ți-ai achitat împrumutul, poți să accesezi contul liniei de credit de fiecare dată când trebuie să retragi fonduri, dacă este necesar.

Înainte de a intra propriu-zis în calcule și procente, vrem să clarificăm faptul că poți utiliza linia de credit de la Ferratum Bank fără să plătești dobândă pentru sumele retrase dacă ai în vedere următorul aspect foarte important:

 

  • Rambursezi suma împrumutată în maxim 30 de zile de la prima retragere

Daca rambursezi suma integral, nu mai ai nimic de plată până decizi să retragi următoarea sumă.

Să presupunem că ți s-a stricat mașina și ai nevoie urgent de suma de 1000 lei pentru a o repara. Îți vom solicita o serie de documente pentru analiza creditului, vom verifica istoricul de creditare (dacă există unul) și stabilitatea financiară, iar dacă toate sunt în regulă, vom aproba linia de credit solicitată. Pentru valoarea totală de 1000 lei, suma minimă de plată este de 157,13 lei, iar suma totală de rambursat va fi de 1.795,18 lei.

Nu uita că pentru primele 30 de zile, costul creditului este zero. Rambursezi cât împrumuți. Poți rambursa suma împrumutată în maxim 30 de zile de la prima retragere pentru a profita de creditul fără dobândă. De asemenea, poți alege să continui cu rambursarea lunară și astfel vei avea de achitat 14% din suma totală folosită și nerambursata + dobândă aferentă.

 

 

Oricine este eligibil?

Criteriile de eligibilitate diferă pentru a ți se aproba linia de credit de la Ferratum sunt următoarele:

  • Să ai vârsta minimă 21 de ani;
  • Să încasezi venituri lunare – salarii, pensii, activități PFA – pe care să le poți dovedi, la cerere prin documente;
  • Să deții o adresă de mail și un număr de telefon mobil valid;
  • Să ai un scor bun de credit, respectiv un istoric pozitiv de plată.

 

Care sunt principalele acte necesare?

Pentru a accesa linia de credit de la Ferratum Bank trebuie să aplici online, să alegi suma dorită și să completezi datele necesare din formularul online. Folosește-te de calculatorul nostru de credit online pentru a analiza minimumul de plată lunar și oferta care te avantajează cel mai bine.

Vei primi acces rapid la bani și după aprobare ai mai multe variante pentru a intra în posesia sumelor necesare: fie le transferi din contul de client pe cardul tău, fie le primești direct pe cardul bancar, dar nu este necesar să ai cont sau card bancar pentru a face o  solicitare la Ferratum Bank, deoarece banii se pot ridica și cash de la anumite ghișee bancare.

 

Echipa Ferratum îți oferă soluții flexibile și responsabile!

Linia de credit este considerată un instrument financiar ușor de utilizat pentru toată lumea, scopul principal fiind acoperirea unor nevoi personale. Procesul de creditare trebuie să fie unul responsabil, acesta fiind un aspect important pe care trebuie să îl rețină oricine își dorește să apeleze la un astfel de împrumut.

Ce reprezintă o creditare responsabilă? Înainte de a completa formularul pentru linia de credit, solicitanul trebuie să înțeleagă corect și din timp toate detaliile și informațiile privind procesul ce urmează. Echipa Ferratum îți stă la dispoziție pentru a te asigura că ai înțeles toate aspectele și ai ales varianta care ți se potrivește cel mai bine, dar și care sunt opțiunile pe care le ai la dispoziție dacă ajungi în situația în care nu mai poți rambursa împrumutul la timp.

Linia de credit de la Ferratum Bank este gândită în așa fel încât să te ajute să ieși dintr-un impas financiar și să îți îndeplinești scopurile, dorințele sau nevoile mult mai devreme și mai ușor!

 

Cel mai nou articol

Sorry, there are errors on the page: