Credit rapid 200 RON.

De ce ai lua un credit de la Ferratum

Exista multe motive pentru care clientii nostri au nevoie de un împrumut pe termen scurt. Cateodata totul se intampla destul de brusc si pe neasteptate. Indiferent dacă este vorba de o urgenta medicala sau de o problema referitoare la casa sau masina, uneori pur și simplu nu ai banii necesari atunci cand ai cea mai mare nevoie de ei. Se intampla si celor mai buni dintre noi.

In momentele in care ai nevoie sa imprumuti usor si rapid o suma de bani, poti apela la creditul rapid de 200 RON oferit de Ferratum, chiar de la tine de acasa. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi o cerere de credit online cu datele tale, iar din momentul in care cererea ajunge la noi, vei fi contactat in maxim 1 ora. Daca cererea de credit este aprobata, poti avea banii in aceeasi zi.

Ce tip de credit poti lua de la Ferratum

1. Poti lua un credit intre intre 200 si 1400 Lei
Nu uita sa rambursezi creditul pana la data scadenta sau mai devreme. Daca depasesti aceasta data, ti se vor adauga penalitati de intarziere.

2. Daca esti deja client Ferratum

si ai luat cel putin un imprumut de la noi, si l-ai si rambursat, poti accesa in continuare credite rapide de la 200 RON la 1400 RON in functie de nevoile tale sau un credit in rate de la 2000 la 19000 RON. In tabelul de mai jos poti vizualiza exemple de sume de credite rapide si comisioanele aferente pentru diferite perioade de timp.

NU UITA: Recomandam utilizarea creditelor Ferratum DOAR pentru nevoi urgente deoarece sunt niste credite rapide si foarte usor de acordat, dar doar pe perioade de timp de la 15 la 45 zile. Acest credit va trebui sa il poti rambursa la urmatorul salariu.

Cum poti obtine creditul de 200 RON

Pentru a obtine imprumutul rapid de 200 Ron de la Ferratum nu trebuie decat sa intri pe site, sa complezi formularul cu datele din buletin si vei afla imediat daca imprumutul este aprobat.

Dupa ce completezi formularul si obtii aprobarea pentru imprumut, banii vor fi disponibili pentru tine in doar cateva ore lucratoare, la orice sucursala a bancii indicate de Ferratum.

De ce un credit rapid de la Ferratum?

Poti alege intre un CREDIT pe terment scurt sau un CREDIT IN RATE de pana la 19.000 RON.
Nu este nevoie sa te deplasezi la ghiseu, trimiti cererea 100% online.
Poti solicita credit in 2 minute din contul tau de client (incepand cu al doilea credit).

Solicita online simplu si rapid!

01.

Spune-ne ce suma doresti.

02.

Continua si completeaza datele personale.

03.

Primesti decizia de creditare in cateva minute.

Sorry, there are errors on the page: