Linia de Credit Ferratum Bank - cel mai nou produs de creditare

Pentru cei care caută o soluție rapidă și practică în momentul în care bugetul personal nu acoperă toate nevoile și cheltuielile, linia de credit reprezintă varianta optimă pentru a scăpa de această grijă care se traduce printr-un impas financiar. Nu întotdeauna cei apropiați au posibilitatea de a ne ajuta să trecem peste un astfel de moment, de aceea deschiderea unei linii de credit rapidă, online și transparentă oferă mai multă flexibilitate și siguranță.

Ferratum Bank iți dă posibilitatea de a face o solicitare oricând, indiferent de momentul zilei în care te-ai afla. În plus, ai libertatea de a alege suma de bani de care ai nevoie, iar dacă nu retregi bani, nu vei avea nimic de plată.

Avantajele vin la pachet pentru tine și familia ta datorită procesului de aplicare și a faptului că plăteşti doar pentru ce utilizezi. În plus, vei avea condifenţialitate deplină, fară a fi nevoie să justifici modul în care vei utiliza banii împrumutaţi.

 

 

Linia de credit de la Ferratum Bank îţi oferă siguranţă şi flexibilitate maximă

Există diferite situații de care te poți lovi în viață, momente în care lipsa banilor iți pot afecta calitatea stilului de viață. Poate iți dorești un telefon nou, o tabletă sau un laptop mai performant sau există posibilitatea să apară un eveniment neprevăzut în care vei avea nevoie de bani. În vederea îmbunătățirii calității vieții și a rezolvării unor astfel de probleme, Ferratum Bank iți dă posibilitatea de a obţine o flexibilitate financiară suplimentară. Vei putea intra în posesia sumei de bani de care ai nevoie într-un timp scurt și chiar și din orice loc al țării în care te-ai afla.

Clienții Ferratum Bank deja existenți au ales să solicite această variantă de împrumut fie pentru renovarea locuințelor, costuri pentru vacanță, cheltuieli de urgență, costuri de mutare, achiziții de electrocasnice sau diverse aparate utile în casă. De asemenea, poți oricând face o solicitare, linia de credit fiind cea mai bună modalitate de a face o achiziție, de a achita o plată care nu poate fi amânată sau pentru nevoile tale de zi cu zi.

Avantajele liniei de credit în cazul în care ai rămas fără bani până la salariu sunt reprezentate în principal de rapiditate, flexibilitate și accesibilitate. Nu în ultimul rand, pentru un astfel de împrumut rapid, costul creditului este zero pentru primele 30 de zile, astfel, vei rambursa doar suma pe care o retragi. Beneficiezi de transparentă și confidențialitate, având propria ta rezervă de bani din care poţi retrage când doreşti. Un astfel de credit rapid, 100% online se poate obține fară uşor, fiind fără comision de administrare şi având zero costuri de retragere! În plus, primele 30 de zile sunt fără dobândă, ai 14 zile de retragere a creditului şi plăteşti doar pentru suma utilizată, deci ai și mai multe avantaje!

 

Care sunt pașii pentru aprobarea liniei de credit?

Procesul de creditare este unul ușor de parcurs, având posibilitatea de a face solicitarea de pe telefonul mobil sau laptop, fără a te deplasa la ghișeu. Pentru că este o soluție eficientă de a scăpa dintr-un impas financiar, primul pas pe care vei avea nevoie să îl faci este să completezi formularul nostru online disponibil pe site.

Suma de bani pe care dorești să o accesezi va fi analizată cu ajutorul calculatorului nostru de credit pentru a reuși să vezi care este suma minima de plată lunară în funcție de nevoile și necesitățile personale.

Astfel, procesarea și aprobarea sunt rapide, tu reușind să ai banii rapid în cont, fără să ai grija că ai rămas fără bani de la un salariu la altul. Te poți baza oricând pe linia de credit, întrucât este o variantă care iți oferă flexibilitate maximă la costuri minime, fiind cel mai nou produs Ferratum Bank.

 

Sfaturi pentru cei care doresc flexibilitate maximă la costuri minime

Pentru că Ferratum Bank susține creditările responsabile, solicitantul trebuie să respecte  serie de criterii care îi permit să intre în posesia unei linii de credit. Astfel, condițiile minime de îndeplinit sunt:

  • Vârsta minimă a solicitantului să fie de 21 ani;
  • Banii se pot ridica şi sub forma de cash, deci nu trebuie să ai un cont sau un card bancar;
  • Existența documentelor prin care atestă veniturile lunare;
  • Poză cu cartea de identitate și dovada veniturilor;
  • Lipsa datoriilor în biroul de credit.

Pe toată durata de creditare nu percepem taxe suplimentare pentru administrarea liniei de credit, totul pentru ca tu să ai libertate deplină, siguranță și să te bucuri de condiții prietenoase. Deși iți oferim flexibilitate și transparență, te încurajăm să te bucuri în mod responsabil de toate beneficiile pe care ți le punem la dispoziție.

Soluționarea unei situații delicate, unei crize apărută peste noapte, sau pur și simplu a nevoii de bani pentru achiziția unui bun pe care ți-l dorești de mult, poate să fie soluţionată de linia de credit rapidă, online și sigură. Deși este nevoie de îndeplinirea anumitor condiții, majoritatea solicitanților reușesc să intre în posesia sumei de bani de care au nevoie.

 

 

Ai rezerva ta de bani pentru oricând ai nevoie!

Sa intri in posesia liniei de credit de la Ferratum Bank este mai simplu ca oricând. Îți punem la dispoziție posibilitatea de a avea rezerva ta de bani pentru oricând ai nevoie, fără costuri suplimentare. În plus, în funcție de nevoile tale poți alege oricare alt pachet care să se potrivească cu nevoile tale. Pentru sume mai mari și nevoi mai costisitoare, poti opta pentru creditul de nevoi personale de maxim 19.000 Lei pana la 18 rate.

Cât timp te afli în conformitate cu cerințele necesare în vederea împrumutului, dar și cu suma de bani ce trebuie returnată, avantajele sunt suficient de multe și convingătoare încât să contureze soluția ideală pentru rezolvarea unei probleme financiare.

 

Cel mai nou articol

Sorry, there are errors on the page: