Imprumuturi pentru cei cu istoric de credit negativ

Ce se intampla daca te lovesti de o oportunitate foarte mare cum ar fi, de exemplu, faptul ca ai fost acceptat in cadrul unui workshop exclusivist de scriere la care voiai sa participi de ani de zile, dar nu ai suficienti bani? Ce faci? Renunti la oportunitate?

Realizand ca unele oportunitati sunt prea bune pentru a fi trecute cu vederea, incerci sa obtii un imprumut de la o banca pentru a acoperi costurile workshopului si transportul. Cu toate astea, din cauza unei mici probleme financiare pe care ai avut-o acum ceva ani cu un card de credit, istoricul tau nu este favorabil si nu poti sa accesezi un imprumut de la banca ta. Acum ce e de facut? Care sunt optiunile tale?

O problema fara scapare

Banii pot fi o unealta foarte puternica ce iti va deschide usi si va duce la mai multe oportunitati. Asa ca, atunci cand vine vorba de folosirea oportunitatilor pentru a face lucrurile sa se intample ce e de facut daca ai un istoric de credit negativ?

Poti sa simti ca este o problema fara scapare. Cum te ridici si mergi mai departe?

O alternativa binevenita

Deci ai un istoric de credit negativ? Nu e nicio problema. Da, ai auzit bine, exista optiuni disponibile pentru cei care au un istoric negativ – creditele pe termen scurt. E posibil sa fi avut dificultati in trecut, dar asta e OK.

Bine ai venit la Ferratum Money; noi ne dorim sa spunem da atunci cand alte banci sau institutii financiare spun nu. De cele mai multe ori putem sa oferim credite pe termen scurt persoanelor cu scoruri de credite scazute.

Un start nou si pozitiv

Intelegem ca imprumutul de bani este mai mult decat o tranzactie financiara – este o relatie bazata pe incredere si siguranta. La Ferratum Money, toata lumea este binevenita.

Daca ai un scor de credit scazut si ai nevoie de bani pentru a face lucrurile sa se intample rapid, e posibil sa fii eligibil pentru un microcredit.

Daca cererea ta va fi aprobata, putem sa incepem cu un imprumut mic. Daca toate lucrurile merg bine si reusesti sa rambursezi imprumutul, poate fi posibil sa crestem sumele pe care vrei sa le imprumuti daca si cand ai nevoie.

Este foarte simplu sa soliciti un imprumut cu Ferratum Money. Doar intra aici si completeaza formularul. Dureaza doar cateva minute sa soliciti imprumutul si, odata aprobat, banii intra direct in contul tau in aceeasi zi!

Cel mai nou articol

Sorry, there are errors on the page: