10 situații în care creditul rapid te poate ajuta

O urgență financiară ar putea să apară oricând în viața ta, de aceea trebuie să te pregătești din timp pentru a nu-ți da planurile peste cap. Există situații în care fie nu ai un cont de economii, fie suma din cont este insuficientă. De asemena, pe lângă situațiile neprevăzute pot apărea și planurile pe care sub o formă sau alta nu reușești să le duci la bun sfârșit. Motivele sunt diverse, astfel că poate nu reprezintă o prioritate sau nu ai fonduri suficiente pentru asta.

 

 

Lipsa timpului este o scuză clasică și folosită pentru multă vreme. Există tendința de a găsi mereu lucruri mai importante de făcut, fară a te concentra pe ceva ce iți place cu adevărat să faci sau iți dorești de mult prea mult timp. Totuși, lipsa banilor este, de cele mai multe ori, principala problemă când vine vorba de a pune ceva în aplicare, dar noi am găsit soluția. Poți apela la un credit rapid de la Ferratum Bank care poate fi un ajutor într-o situație neprevăzută sau un start pentru un proiect. Mai jos găsești 10 situații din care poți ieși foarte rapid cu ajutorul unui credit rapid.

 

  1. Ai nevoie de o escapadă la munte sau la mare

 

Gândul de a călători și de a descoperi frumusețile naturale și turistice ale României – sau ale altei țări – te va face să iți pregătești instant bagajul. O escapadă de weekend sau un city break este tot ce iți trebuie pentru a-ți încarca bateriile și pentru a te întoarce cu o atitudine mult mai pozitivă la locul de muncă. Desigur, un astfel de weekend implică multe cheltuieli, dar pe care te vom ajuta noi să le achiți!

 

  1. Renovezi locuința

 

Chiar dacă este un proces lung și care implică mult efort, renovarea locuinței iți va aduce multă satisfacție la final. Totuși, înainte de a te apuca propriu-zis de a face renovarea, trebuie să cunoști fiecare etapă pe care o presupune acest proces, pentru o evidență mai clară a cheltuielilor și a timpului necesar pentru finalizarea lucrării.

 

  1. Vrei să îi faci un cadou special unei persoanei dragi

 

Se apropie ziua de naștere a unei persoane dragi și ești în căutarea unui cadou prețios? Astfel de evenimente sunt ocaziile perfecte pentru a le arăta celor dragi că ne pasă. Dacă vrei să optezi pentru un cadou special, cu siguranță va trebui să scoți mai mulți bani din buzunar, iar un credit rapid este cea mai bună soluție în această situație. Poți alege un credit pe termen scurt și primești banii în cont în doar câteva ore! 

 

  1. Ai nevoie de anvelope noi

 

Folosirea anvelopelor pentru o perioadă mai mare de 6 ani va crește riscul de a iți pune viața în pericol. Rezistența mecanică scade din cauza deteriorării calității cauciucului, iar stratul superficial de pe banda de rulare se deteriorează mult mai repede. În astfel de situații, în care viața este pusă în pericol, bugetul nu trebuie să fie un impas care să dicteze calitatea bunului. De aceea, cumpărarea unor anvelope noi și nu second hand este considerată o investiție sigură și de durată.

 

  1. Ți s-a stricat laptopul

 

Utilizarea laptopului este o necesitate indiferent de activitatea desfășurată. Iar în contextul în care tot mai mult angajați lucrează de acasă, un laptop stricat înseamnă performanțe scăzute la locul de munca. Astfel, evită greșelile care pot compromite funcționarea laptopului, iar dacă laptopul tău deja nu mai funcționează și ai nevoie urgent să îl repari sau să iți achiziționezi unul nou, nu uita să apelezi cu încredere la ajutorul oferit de Ferratum Bank!

 

  1. Vrei să urmezi un curs de limbi străine

 

A cunoaște una sau mai multe limbi străine iți va deschide mai multe orizonturi, va facilita înțelegerea diversității lingvistice și culturale, a relațiilor interumane și iți va aduce doar avantaje atât ție, cât și echipei în care lucrezi și companiei angajatoare, fiind o investiție pe termen lung.

 

  1. Cumpărături în sezonul de reduceri mari

 

Există multe motive pentru care cumpărăturile în sezonul de reduceri mari sunt considerate cumpărături inteligente. Vei avea o satisfacţie mult mai mare când vei achiziționa produsele dorite la mai puțin de jumătate din prețul obișnuit. Cele mai importante reduceri din an sunt soldările de iarnă şi promoțiile de vară, unde vei găsi cele mai multe lichidări de stoc, prețuri cu până la 50-60-70% mai mici sau oferte de tipul “2 la preț de 1”.

 

  1. Vrei să iți îți repari mașina

 

Până și cele mai întreținute mașini se pot strica dintr-un motiv sau altul, iar cel mai adesea se întâmplă în cel mai nedorit moment sau în cel mai nepotrivit loc. Costurile reparațiilor de automobile diferă, acestea fiind mai mari dacă mașina întâmpină probleme serioase sau este grav avariată. Știm ce înseamnă o mașină stricată într-un oraș aglomerat,  în special multe probleme pentru șofer. De aceea, noi iți oferim soluțiile necesare pentru a scapă de stres și de dimineți întârziate la locul de muncă.

 

  1. Înlocuirea telefonului mobil

 

Durata de viață a unui telefon mobil poate varia în funcție de mai mulți factori, dar media este în jur de 3 ani. Totuși, evoluția alertă a dezvoltării noilor modele apărute pe piață ne poate determina să schimbăm dispozitivele mai des decât se întâmpla înainte.

 

  1. O factură neplătită la timp

 

Dacă ți s-a întâmplat să depășești data scadentă a termenului de plată la o factură, ideal ar fi să nu depășești și termenul de executare. Ținând seamă de aceste împrejurări, creditul online rapid este soluția pentru clienții care nu vor să apeleze la băncile clasice pentru rezolvarea acestor probleme.

 

 

Poate să fie dificil să iți rezolvi problemele financiare când știi că mai ai o lună până la următorul salariu, dar un împrumut rapid 100% online oferit de Ferratum Bank este o soluție foarte bună și accesibilă! Poți alege între un credit pe termen scurt sau poți opta pentru un credit în rate în care poți împrumuta până la 12 000 lei. Banii sunt virați direct în cont în doar câteva ore și nu este nevoie să te deplasezi la ghișeu!

Cel mai nou articol

Sorry, there are errors on the page: