Celebram femeile de pretutindeni si premiem creativitatea cu 2000 Euro

Fii tu vocea femeilor din intreaga lume, reinventeaza logo-ul Ferratum ca simbol al feminitatii si poti deveni tu artista Ferratum si castiga marele premiu.

Draga Femeie, da-ti frau liber creativitatii si poti deveni artistul Ferratum

Ti-ai dorit vreodata sa devii un artist cunoscut sau un designer de renume? Acum este sansa ta.

Daca ar fi sa redesenezi logo-ul Ferratum astfel incat sa fie un simbol al feminitatii, cum ar arata?

Intre 8 si 28 Martie, cautam femei talentate cu idei de o creativitate fara margini, ce sa reprezinte vocea colectiva a femeilor din intreaga lume.

Reinventeaza logo-ul Ferratum ce va fi utilizat in toate comunicarile noastre oficiale privind sustinerea femeilor si trimite-l pe email: competition@ferratum.com pana la data de 28 Martie.

Marea castigatoare va primi un premiu in bani in valoare de 2000 EUR, asa ca te incurajam sa te apuci de treaba si sa ne trimiti logo-ul reinventat de tine.

Design-ul castigator va fi anuntat pe data de 12 Aprilie 2021 pe pagina noastra de Facebook.

Termenii si conditiile campaniei

• Pentru Ziua Femeii, dorim să sărbătorim puterea creativă a femeilor și să susținem în mod specific femeile talentate - pentru a participa nu trebuie să fii o artistă sau designer profesionist, ci încrezătoare în abilitățile tale de design

• Campania este dedicata femeilor, astfel doar persoanele de sex feminin se pot inscrie in campanie

• Simbolul reinventat trebuie să fie în întregime în albastru deschis (cod culoare RGB # 48A9C9) sau una dintre următoarele culori poate fi utilizată în combinație cu acesta (nuanțe albastre mai închise RGB # 022BB8 sau # 02125C sau alb)

• Puteți elimina cercul din simbol, dar undeva în reproiectare, literele fe trebuie să rămână ca în simbolul nostru original în fontul Museo Sans (puteți descărca acea parte).

• Logo-ul reinventat trebuie să fie trimis în format jpg sau png cu o rezoluție minimă de 1800 px pătrat

• Orice inscriere in concurs ce folosește imagini jignitoare sau derogatorii va fi eliminată

• Marea câștigătoare va primi un premiu in bani unic in valoare de 2000 EUR

• Lucrările trimise trebuie să fie create de participant și să nu încalce proprietatea intelectuală sau orice drepturi conexe ale nimănui

• Înscrierile sunt limitate la una singura per participant

• Ferratum are drepturi globale nelimitate asupra cronologiei și utilizării design-ului trimiterii câștigătoare

• Toate logo-urile reinventate trebuie trimise la adresa de email: competition@ferratum.com , impreuna cu numele complet si un numar de telefon

• Termenul limită pentru inscriere in concurs si trimitere a design-ului este 28 martie.

• Toti participantii la concurs isi dau acordul ca datele lor sa fie folosita in scopuri de marketing pentru a primi comunicari viitoare de la Ferratum.

• Design-ul câștigător va fi anunțat pe 12 aprilie pe pagina de Facebook Ferratum Bank Romania.

 

1. Campania este organizata de Ferratum Bank plc cu numărul C56251, cu domiciliul social la ST Business Center 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta.

2. Perioada campaniei este intre 08.03.2021 si 28.03.2021. Castigatorul va fi desemnat pe data de 12 Aprilie si anuntat in maxim o saptamana de la desemnare. Campania este deschisa tuturor persoanelor de sex feminin ce au varsta peste 18 ani si locuiesc in Romania.

Angajatii Ferratum si rudele aproapiate ale acestora nu pot participa la campanie.

3. Ferratum Bank are dreptul sa aleaga castigatorii campaniei. Castigatorul va fi ales de un juriu alcatuit din angajati ai Ferratum Bank plc. Castigatorul va fi ales in functie de creativitate, originalitate si tinand cont de regulile intrarii in concurs. Pentru a fi desemnat castigator, participantii vor trebui sa trimita pe email datele de contact, nume complet, adresa email si numar de telefon.

4. Prin participarea la concurs, esti de acord cu termenii si conditiile campaniei Ferratum.

5. Prin participarea la campania de Ziua Femeii, esti de acord ca Ferratum Bank sa publice si sa aiba drepturi totale pe logo-ul creat de tine si trimis pe mail pentru a intra in concurs, fara niciun fel de compensatie sau plata.

6. Marele castigator va primi premiul in bani in valoare de 2000 Euro. Castigurile si premiile nu pot fi schimbate sau transferate. Daca Ferratum Bank nu a reusit sa contacteze castigatorul sau castigatorul nu a respectat termenii si conditiile campaniei, Ferratum va desemna un al doile castigator. Este responsabilitatea participantilor la concurs sa se asigure ca datele de contact furnizate sunt corecte. 

7. Ferratum Bank isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice participare ce nu respecta termenii si conditiile. 

8. Ferratum Bank isi rezerva dreptul sa schimbe termenii si conditiile in timpul campaniei daca este necesar.

9. Ferratum Bank poate utiliza datele participantilor pentru comunicare de marketing.

 

Sorry, there are errors on the page: