Calculator de Credit Online.

Alege suma si perioada dorita pentru a vedea toate costurile creditului.

Fie ca vorbim de sansa unei noi oportunitati sau de evenimentele previzibile si imprevizibile, cum ar fi facturile lunare sau reparatia masinii, la Ferratum, credem ca putem oferi oamenilor imboldul care sa ii ajute sa spuna “da” mai des.

Creditare responsabila

Fiind o companie infiintata in Helsinki - Finlanda, valorile nordice - ca increderea, onestitatea, fiabilitatea si durabilitatea – se regasesc in centrul operatiunilor noastre.

Credem ca o tranzactie reprezinta mai mult decat o tehnica financiara - este un schimb reciproc construit pe incredere.

In calitate de creditor responsabil, ne straduim sa aderam la practici de marketing corecte si sa ne asiguram ca toate informatiile pe care le furnizam clientilor nostri sunt transparente si exacte.

Procesul nostru de aprobare a imprumuturilor se bazeaza pe un model complex de scorare pe care l-am dezvoltat de-a lungul catorva ani. Ne bazam deciziile noastre de creditare pe o evaluare atenta a pozitiei financiare a solicitantului, a capacitatii de rambursare a imprumuturilor si a cerintelor si obiectivelor acestuia.

Desi procesul nostru de aprobare a creditului dureaza doar cateva minute, sunt luati in considerare diferiti factori pentru a fi siguri ca imprumuturile sunt acordate pe baza unui rationament puternic si etic.

In cazul in care clientii nostri intampina dificultati in efectuarea rambursarilor, suntem mereu bucurosi sa discutam si sa exploram impreuna optiunile pe care le au.

Personalizarea creditului

Puteti gestiona cu usurinta imprumutul prin gasirea combinatiei perfecte care face ca rambursarea creditului sa fie mai confortabila.

Utilizati calculatorul de credit pentru a schimba numarul de zile si suma de bani dorita pana cand veti ajunge la costul final al imprumutului sau la rata care vi se potriveste cel mai bine.

Nu exista alte costuri ascunse

Noi credem in transparenta completa si, in calitate de creditor direct, nu exista terte parti sau alte taxe. In cazul tuturor imprumuturilor noastre, ceea ce vezi este ceea ce obtii.

Cand folosesti calculatorul nostru de credit, poti sa ai siguranta ca nu exista taxe suplimentare sau costuri ascunse. Stii exact cat vei plati in orice moment - fara surprize neplacute.

Ce este rata dobanzii?

Rata dobanzii reprezinta taxa pe care un client sau debitorul trebuie sa o plateasca pentru imprumutul de bani de la un creditor. Rata dobanzii este exprimata ca procent din valoarea totala a creditului.

Rata dobanzii pentru diferite tipuri de credit

Creditele pe termen scurt (microcreditele) ofera consumatorilor un acces rapid si direct la sume mici de bani. In present, oferta noastra include credite rapide in intervalul 200-1400 Lei, cu perioade de scadenta de 15, 30 sau 45 de zile.

Imprumuturile noastre pe termen lung reprezinta un produs de creditare mai flexibil, cu sume mai mari, de la 1500 la 19000 Lei, cu perioade de scadenta intre 2 si 12 luni. Aceste credite implica planuri de rambursare a ratelor, ceea ce le diferentiaza de produsele traditionale pe termen scurt.

Ratele sunt, in mod normal, repartizate in mod egal pe intreaga durata a creditului. Acest lucru permite clientilor sa aiba o viziune clara de impartire a bugetului lunar pana in momentul rambursarii.

De ce un credit rapid de la Ferratum?

Poti alege intre un CREDIT pe terment scurt sau un CREDIT IN RATE de pana la 19.000 RON.
Nu este nevoie sa te deplasezi la ghiseu, trimiti cererea 100% online.
Poti solicita credit in 2 minute din contul tau de client (incepand cu al doilea credit).

Solicita online simplu si rapid!

01.

Spune-ne ce suma doresti.

02.

Continua si completeaza datele personale.

03.

Primesti decizia de creditare in cateva minute.

Sorry, there are errors on the page: