Credit pe termen scurt.

Ce este un credit pe termen scurt

Creditele pe termen scurt sunt credite special creat pentru tine, sa te ajute cand ai nevoie urgenta de un imprumut.

Ferratum iti pune la dispozitie creditul pe termen scurt ce este solutia ideala pentru tine atunci cand ai o urgenta financiara si ai nevoie de sume mici de bani pentru o perioada scurta de timp.

Fie ca ai ramas fara bani si mai sunt doar cateva zile pana la salariu, fie ca trebuie sa faci o plata urgenta sau a intervenit o problema minora de sanatate, Ferratum iti sta la dipozitie cu noul credit pe termen scurt avand costuri transparente, astfel incat sa-ti permiti rambursarea la timp.

Nu trebuie sa mai astepti o zi anume pentru a-ti achita datoriile sau pentru a cumpara ceea ce-ti place dintr-un magazin.Traieste clipa si indeplineste-ti micile bucurii chiar astazi. Nu astepta sa vina ploaia ca sa poti merge la plaja. Iei un credit rapid si il rambursezi la salariu.

Credit pe termen scurt pana iei salariul

Urmeaza aniversarea unui prieten bun sau poate familia ta are nevoie de un ajutor iar tu nu ai disponibilitati financiare acum, iei un credit pana iei salariu si salvezi situatia pe loc. De cate ori nu ai fost in situatia in care aveai nevoie de o suma mica de bani cel tarziu maine iar prietenii sau familia nu te-au putut ajuta? Pentru asta exista creditul pe termen scurt: poti imprumuta sume relativ mici, pe perioade scurte de timp.

Pentru ca este un credit rapid si accesibil oricand si foarte simplu, trebuie doar sa complezi formularul nostru online cu datele din buletin si primesti raspuns rapid daca cererea ta a fost aprobata. Banii ii vei putea ridica in cateva ore de la cea mai apropiata sucursala a bancii indicate de Ferratum.

De ce un credit rapid de la Ferratum?

Poti alege intre un CREDIT pe terment scurt sau un CREDIT IN RATE de pana la 19.000 RON.
Nu este nevoie sa te deplasezi la ghiseu, trimiti cererea 100% online.
Poti solicita credit in 2 minute din contul tau de client (incepand cu al doilea credit).

Solicita online simplu si rapid!

01.

Spune-ne ce suma doresti.

02.

Continua si completeaza datele personale.

03.

Primesti decizia de creditare in cateva minute.

Sorry, there are errors on the page: