Credit in 2 minute.

Ce este un credit in 2 minute?

Dupa implementarea cu succes in 17 tari europene si solutionarea problemelor financiare a peste 1,8 milioane de oameni, Ferratum aduce si in Romania serviciul de credit in 2 minute.

Acesta este un serviciu accesibil oricarei persoane din mediul rural sau urban, ce poate aduce imprumutul necesar, in cel mai scurt timp, la cea mai apropiata sucursala bancii indicate de Ferratum, din orasul dumneavoastra.

Prin intermediul creditului in 2 minute, Ferratum vrea sa revolutioneze modul de acordare a microcreditelor in Romania, usurand accesul oricui la un imprumut rapid.

Daca esti client in baza noastra de date, poti solicita un credit simplu si rapid in doar 2 minute din contul tau de client, noi analizam cererea si primesti raspuns imediat, fara a cere justificari in privinta utilizarii banilor.

Creditul in 2 minute, solutia cea mai rapida

Daca ai nevoie neaparata de o suma de bani si nu poti apela la cunostinte sau familie, Ferratum iti ofera solutia: creditul rapid in doar 2 minute.

Ferratum iti ofera posibilitatea sa obtii creditul urgent chiar daca nu ai cont sau card. Totul se desfasoara rapid iar aprobarea imprumutului se obtine de obicei in aceeasi zi, fara sa fii nevoit sa iesi din casa.

Avantajele unui credit in 2 minute

Mai jos, iti prezentam cateva din avantajele pe care le ai in momentul solicitarii creditului in 2 minute:

  • Il poti solicita oricand
  • Poti completa cererea de oriunde
  • Aprobarea se obtine in cateva minute
  • Poti opta pentru transferul bancar
  • Nu trebuie sa dai explicatii nimanui in privinta utilizarii creditului

Creditul in 2 minute iti va acoperi cheltuielile urgente, solutiile noastre financiare fiind cele ce ti se potrivesc cel mai bine.

Solicita creditul tau in doar 2 minute

Pentru a solicita imprumut rapid de la Ferratum trebuie doar sa intri pe site, sa complezi formularul cu datele din buletin si vei afla imediat daca imprumutul este aprobat. Asta in conditiile in care esti la primul credit.

Dar daca ai mai solicitat serviciile noastre si ai beneficiat la un moment dat de creditele Ferratum, ai o optiune mult mai usoara de a solicita un nou credit: in doar 2 minute, din contul tau de client.

De ce un credit rapid de la Ferratum?

Poti alege intre un CREDIT pe terment scurt sau un CREDIT IN RATE de pana la 10.000 RON.
Nu este nevoie sa te deplasezi la ghiseu, trimiti cererea 100% online.
Poti solicita credit in doar 2 minute din contul tau de client (incepand cu al doilea credit).

Solicita online simplu si rapid!

01.

Spune-ne ce suma doresti.

02.

Continua si completeaza datele personale.

03.

Primesti decizia de creditare in cateva minute.

Sorry, there are errors on the page: