Unde ne petrecem sărbătorile de iarnă în acest an?

Sărbătorile de iarnă sunt mai aproape ca niciodată și mulți dintre noi ne pregătim de o vacanță mult așteptată în care să ne relaxăm total. Deși cel mai probabil încă ești ocupat cu munca și cu alegerea celor mai frumoase cadouri pentru cei dragi, trebuie să iți găsești timp pentru a-ți organiza concediul de vis din acest an. Ca să venim în întâmpinarea dorințelor și nevoilor tale și ale familiei, iți vom prezenta cele mai bune oferte din acest sezon!

Fie că iți dorești să le oferi celor mici o vacanță de poveste, fie că vreți să vă bucurați de o escapadă romantică în cuplu, avem câte ceva potrivit pentru fiecare. Cu cât iei decizia cât mai rapid, cu atât vei beneficia de cea mai bună ofertă și te vei bucura alături de familie într-o vacanță de sărbători memorabilă.

 

Un Crăciun tradiţional și autentic românesc!

Experiența unui Crăciun tradițional românesc trebuie trăita cel puțin măcar o dată în viață, în special dacă locuiești într-un oraș aglomerat și iți dorești să trăiești spiritul Crăciunului la cote înalte. Tradițiile locale, oamenii și gastronomia sunt doar câteva dintre datinile ce se păstrează și se transmit din generație în generație.

Bucovina, Apuseni și Maramureș sunt doar câteva dintre localitățile în care tradițiile strămoșești au rămas neatinse și în care pe lângă frumusețea peisajelor, spiritul Crăciunului este alcătuit dintr-o serie de obiceiuri și tradiții unice. Farmecul sărbătorilor de iarnă în aceste ținuturi este de neegalat, deoarece vizitele în aceste zone sunt echivalente cu transpunerea într-un basm la care se adaugă ospitalitatea oamenilor, frumusețea peisajelor, dar și reîntoarcerea spiritualitatea străveche. 

 

 

Petrece anul acesta un Revelion în Thailanda

Alegerea unei destinații exotice pentru Revelionul acesta iți va permite să te relaxezi și să sărbătorești trecerea dintre ani pe o plajă cu nispi fin, palmieri și privind turcoazul apelor Oceanului Pacific îndeaproape.

Thailanda este locul care iți oferă ocazia de a privi peisaje superbe și iți pune la dispoziție nenumărate hoteluri, resorturi sau lodge-uri în care te poți bucura de camere cu vedere la mare, dar și de piscine interioare înconjurate de palmieri. Din punct de vedere al activităților, vei putea face tratamente corporale, masaje, majoritatea hotelurilor având centre spa incluse. Totuși, dacă ești pasionat de sport, vei putea să încerci diferite sporturi nautice.

Încă de la primul contact, Thailanda te va vrăji cu apele sale turcoaz, cu locuitorii săi primitori și cu o vegetație bogată, reușind să iți ofere o experiență inedită în Ajunul Anului Nou.

 

 

Vacanță la schi

Dacă ești genul de persoană care iubește zăpada, sporturile de iarnă și muntele, cu siguranță vacanța ideală de sărbători pentru tine va fi una rezervată staţiunilor în care poți practica sporturi. Astfel, ai la alegere mai multe sejururi în stațiunile de pe Valea Prahovei, Predeal, Sinaia, Bușteni sau Azuga. Avantajul pe care îl oferă stațiunile din țară este că sunt în aproximitatea celor care locuiesc în zona de sud a țării. Vei avea parte de hoteluri primitoare și confortabile, monitori foarte bine pregătiți și centre de închiriere a echipamentului sportiv.

De asemenea, există multe posibilități pentru cei care vor să meargă la schi în afara țării. Pasionații de sporturi de iarnă pot să se orienteze către Austria sau Bulgaria, țări ce oferă pârtii de schi pentru toate nivelurile, cu facilități excelente și foarte bine amenajate. În plus, după o zi lungă petrecută pe pârtie te vei putea relaxa fie la spa, fie în compania celor dragi, distracția și voia bună fiind asigurate fără probleme.

 

 

Mergi la cumpărături în Dubai

Recunoscut ca fiind o destinație de top și aflată în rândul preferințelor a tot mai multor români, Dubai este destinația în care poți avea un concediu de vis, chiar și în timpul iernii. Cu unele dintre cele mai spectaculoase construcții, insule luxuriante, nisip fin, hoteluri și resorturi de lux, vei avea parte de servicii premium ireproșabile și o experiență de vis.

În plus, dacă iți place să faci cumpărături și ești în căutarea unor prețuri bune, Dubai este destinația pe care trebuie să o alegi. Mai ales că în ianuarie începe campania de reduceri în cele mai spectaculoase mall-uri. Ofertele sunt de nerefuzat, iar dacă iți place să experimentezi gusturi și senzații, aceasta este destinația ideală.

 

 

Vacanță romantică în doi

Nimic nu este mai romantic decât să evadați împreună într-o destinație de vis și să uitați de aglomerarea urbană, să vă relaxați și să petreceri momente frumoase împreună. Anul acesta doritorii au ocazia să aleagă dintre sutele de oferte pe care agențiile le-au pus la dispoziție. Ofertele pentru cupluri sunt variate și bogate, reușind să satisfacă chiar și cele mai sofisticate gusturi.

Indiferent că alegi o destinație la munte, în țară sau la schi, fie că dorești să scapi de frig și ești în căutarea celor mai exotice și calde destinații, nu uita că cel mai important este să împarți aceste zile cu persoanele care iți sunt dragi ție pentru o experiență cât mai autentică și frumoasă.

 

Ferratum Bank te sprijină să ai parte de o experiență cât mai pozitivă de sărbători

Având în vedere că luna decembrie este una extrem de solicitantă din punct de vedere financiar, este important să iți gestionezi banii în așa fel încât să iți ajungă de la o lună la alta, să te bucuri în același timp şi de micile cadouri, dar reușind să achiți cheltuielile care nu pot fi amânate.

Creditul online rapid este soluția salvatoare atunci când ești în impas, fiind rezolvarea problemelor tale financiare. Precesul este unul simplu, rapid și 100% online, iar dacă ești client nou, beneficiezi de 0% dobândă în prima lună.

Este suficient să completezi formularul nostru online și în cel mai scurt timp primești banii în cont, iar tu te poți bucura de concediul mult dorit alături de familie!

Cel mai nou articol

Sorry, there are errors on the page: