In luna Martie, celebram femeile de pretutindeni. Nominalizeaza cea mai importanta din viata ta si poate castiga 2.000 EUR.  

Anul acesta de Ziua Femeii, vrem sa aducem in prim plan femeile din intreaga lume care fac lucruri minunate in fiecare zi dar trec neobservate. Posteaza un story pe Instagram cu o poza sau un video cu femeia pe care vrei sa o nominalizezi sau cu voi impreuna si un text cu motivul pentru care ea ar trebui sa fie marea castigatoare a premiului de 2.000 EUR. Da tag ferratumbank.ro pe story si fa-ti profilul public pentru ca noi sa iti putem vedea postarea.

Perioada campaniei: 8 Martie – 8 Aprilie.

Castigatoarea va fi anuntata pe Instagram pe data de 15 Aprilie.

Este timpul ei sa straluceasca! Este ea femeia ce te motiveaza, ce te inspira zilnic si este neinfricata? Sau poate este bunica ce are grija neobosit de nepoti, sau mama pe care te poti baza la orice ora din zi sau noapte? Prietena ta cea mai buna care te ia mereu de la aeroport sau te ajuta sa iti renovezi apartamentul? Sau colega cu care te sfatuiesti in momente dificile sau viseaza sa isi deschida o mica afacere?

Nominalizeaza femeia care merita sa fie celebrata si adusa in lumina reflectoarelor in acest an in Luna Femeii. Iar noi o premiem cu 2.000 EUR.

Intra in concurs 

Luna Martie este despre Femei. Premiem cea mai importanta femeie din viata ta cu 2.000 Euro.  

Ajut-o sa straluceasca si sa isi indeplineasca dorintele. Nominalizeaza femeia care merita celebrata si careia vrei sa ii multumesti in acest an de Ziua Femeii. 

Intra in concurs si inscrie femeia pe care vrei sa o celebrezi postand un story pe Instagram cu o poza sau un video femeia pe care vrei sa o nominalizezi sau cu voi impreuna si un text cu motivul pentru care ea ar trebui sa fie marea castigatoare a premiului de 2.000 EUR. Da tag ferratumbank.ro pe story si fa-ti profilul public pentru ca noi sa iti putem vedea postarea.

 

1. Organizator


Organizatorul campaniei este FERRATUM BANK PLC., persoana juridica cu cu sediul social in ST Business Center 120, The Strand, Gzira, GZR 1027, Malta, înregistrată în conformitate cu legile Maltei cu numărul C56251 (denumit in cele ce urmeaza “Organizatorul”).
Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti.

 

2. Durata campaniei


Campania incepe la data de 08.03.2022 si se deruleaza pana la 08.04.2022. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica data de terminare a campaniei.

 

3. Locul de desfasurare a campaniei si conditiile de participare


3.1. Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei iar castigatoarea va fi aleasa de catre Ferratum. 
 

3.2. Are drept de participare oricine indeplineste toate conditiile de mai jos:
• Respecta mecanismul campaniei prezentat la punctul 5.

• este cetatean roman sau rezident pe teritoriul Romaniei la data inscrierii in campanie si are minim 18 ani impliniti la data participarii, indiferent de sex, nationalitate sau religie;

• este de acord cu publicarea numelui lui, in cazul in care este castigator;
• confirma ca a citit si a inteles prezentul Regulament si ca este de acord in totalitate cu termenii si conditiile precizate de acesta.

3.3. Nu au drept de participare angajatii Organizatorului, colaboratorii care contribuie la realizarea acestui website, precum si rudele pana la grad IV ale acestora si afinii.
Dreptul de participare la campanie este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in timpul inregistrarii in concurs.
Dreptul de participare va fi anulat automat in conditiile in care Organizatorul constata tentative de fraudare a campaniei.

 

4. Regulamentul campaniei


Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfasurarii campaniei, orice modificare a acestuia intrand in vigoare prin publicarea pe aceasta pagina, care gazduieste in mod oficial regulamentul campaniei, liber disponibila publicului. In cazul modificarii acestui Regulament, Organizatorul poate instiinta participantii prin e-mail, insa nu este obligat sa o faca.

 

5. Mecanismul campaniei


5.1. Campania de Ziua Femeii este organizată de Ferratum Global (este localizata in fiecare tara), parte a Multitude Group și desfășurată pe mai multe piețe în care activăm. 

5.2. Scopul campaniei este de a recunoaște impactul femeilor din întreaga lume care fac lucruri uimitoare în fiecare zi care trec neobservate, de a oferi un meritat premiu câștigătoarei campaniei, un mic impuls pentru a o ajuta să-și realizeze visele. Un participant poate nominaliza orice femeie doreste si considera ca merită: bunica, mamă, colegă, prietenă, fiică, soră etc.

5.3. Follow Ferratumbank.ro pe Instagram.

5.4. Posteaza un story pe Instagram cu o poza sau un video cu femeia pe care vrei sa o nominalizezi sau cu voi impreuna si un text cu motivul pentru care ea ar trebui sa fie marea castigatoare a premiului de 2.000 EUR.

5.5. Da tag ferratumbank.ro pe story.

5.6.  Fa-ti profilul public pentru ca noi sa iti putem vedea postarea.

5.7. Nominalizările sunt limitate la maximum 2 intrări per participant.


5.8. Nominalizările vor avea loc pe Instagram Ferratum Bank Romania si alte retele sociale ale piețelor noastre locale, în secțiunea de comentarii a postării specificate. Toate nominalizările trebuie să fie primite până la 8 aprilie 2022, ora 22:00 CET (perioada campaniei este 8 martie – 8 aprilie). Vom anunța câștigătorul global al campaniei pe 15 aprilie 2022 pe Instagram https://www.instagram.com/ferratumbank.ro/


5.9. Nominalizările din story-urile de pe Instagram pot include fie un scurt videoclip, fie o fotografie cu 1) persoana nominalizată SAU 2) persoana nominalizată împreună cu cea care o nominalizează. Fotografia sau videoclipul nu trebuie să fie profesional, ci inspirațional și vizibil/de calitate decentă. Pe lângă fotografie/video, este nevoie de un scurt text cu motivul pentru care persoana respectivă a fost nominalizată, fie ca parte a videoclipului, fie ca si comentariu scris trimis împreună cu videoclipul/fotografie. 

Toate nominalizările trebuie să fie proprietatea persoanei care intră în competiție și să nu încalce proprietatea intelectuală sau orice drept conexe al nimănui. Persoana nominalizată trebuie să fie conștientă și să i se acorde consimțământul pentru a apărea pe fotografie/video.

Orice conținut irelevant sau ofensator nu va intra in concurs.

Ferratum are drepturi globale nelimitate privind cronologia și utilizarea conținutului trimis, cum ar fi comunicarea câștigătorului campaniei pe canalele noastre de socializare.

Anuntarea castigatoarei va avea loc in data de 15.04.2022.

 

6. Anuntarea castigatorilor

6.1. 
Vom selecta dintre toate nominalizările un câștigător global, oferind un premiu unic in bani marei castigatoare in valoare de 2000 EUR ca transfer în contul ei bancar. Selecția va fi făcută de Ferratum, pe baza poveștii inspiraționale a înscrierii, a îndeplinirii criteriilor de calificare etc. Vă rugăm să rețineți că orice taxe locale, taxe sau alte cerințe trebuie să fie compensate și decontate de câștigător.

6.2.Castigatoarea va fi contactat de catre Organizator in vederea acordarii premiului si pentru a verifica acuratetea datelor, in termen de maxim 10 de zile lucratoare de la anuntarea castigatoarei.

6.3. In cazul in care castigatorul nu poate fi contactat de catre Organizator (nu raspunde la telefon, si-a modificat detaliile personale, etc) si  nu revendica premiul in maxim 40 de zile lucratoare de la data anuntarii drept catigator, va pierde dreptul asupra premiului.

6.4. Organizatorul poate face publice numele participantilor si premiile acordate.

 

7. Prelucrarea datelor cu caracter personal

In vederea derularii Campaniei, Organizatorul prelucreaza datele cu caracter personal ale Participantilor si ale Persoanelor recomandate, incalitate de operator de date cu caracter personal, cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor – GDPR), cu Legea nr 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a GDPR si/sau cu orice alte decizii pe care le poate emite Autoritatea Nationala de Supraveghere a Protectiei Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu privire la protectia datelor cu caracter personal (denumite in continuare ”Legislatia aplicabila privind prelucrarea datelor personale”). Prin prezentul Regulament, Participantii si Persoanele recomandate iau la cunostinta cu privire la urmatoarele aspecte privind prelucrarea datelor personale de catre Organizator:

Date cu caracter personal prelucrate

Urmatoarele date personale vor fi prelucrate de catre Organizator in vederea desfasurarii Campaniei:

  • ale Participantilor: nume si prenume, telefon,
  • ale Persoanelor recomandate: adresa de domiciliu, nume si prenume, telefon, toate datele cu caracter personal necesare ofertarii si incheierii unui imprumut, in cazul in care Persoana recomandata opteaza pentru incheierea unui astfel de imprumut acordat de Ferratum (toate informatiile privind prelucrarea datelor in vederea contractarii unui imprumut de la Ferratum vor fi aduse la cunostinta Persoanei recomandate la momentul colectarii datelor prin cererea de credit).

Sursa datelor

Datele cu caracter personal vor fi colectate direct de la Particiapanti si de la Persoanele recomandate.

Scopurile prelucrarii si temeiul juridic

Datele cu caracter personal ale Participantilor si Persoanelor recomandate sunt prelucrate in scopul derularii Campaniei, dupa cum urmeaza:

  • pentru contactarea Participantilor, clienti (telefon sau adresa de domiciliu), in vederea informarii acestora cu privire la existenta Campaniei, durata acesteia si detaliile de participare in Campanie.;
  • in scopul verificarii daca toate conditiile de validitate prevazute de prezentul Regulament sunt intrunite de Participanti si de Persoanele recomandate de catre acestia (toate datele cu caracter personal ale Participantilor si ale Persoanelor recomandate necesare pentru intrunirea conditiilor de validitate, inclusiv contractarea unui imprumut in perioada de doua luni de la efectuarea recomandarii si neretragerea din contractul de credit in perioada de 14 zile calendaristice de la incheierea lui).
  • in scopul contactarii Participantilor pentru a le comunica câstigarea unui premiu si procedura prin care pot intra in posesia premiilor (numarul de telefon);

 

8. Substituirea premiilor


Castigatorii premiilor nu pot solicita modificarea caracteristicilor premiului.

 

9. Responsabilitatea Organizatorului


Organizatorul nu are nici o raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de proprietatea premiului dupa acordarea acestora. Organizatorul nu este raspunzator pentru calitatea premiilor si nu acorda alt termen de garantie, de utilizare sau functionare pentru premiile acordate in cadrul campaniei decat cele acordate de importatorul premiului.
Organizatorul va acorda premiul conform prezentului Regulament, acesta neavand obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.
Prin participarea la aceasta campanie, participanti sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor prezentului Regulament si ale legislatiei aplicabile. Inscrierea in aceasta campanie inseamna pentru participanti aderarea neconditionata si irevocabila la termenii acestuia.

 

10. Incetarea campaniei
Organizatorul stabileste ca aceasta campanie se desfasoara pana la 08.04.2022.
Prezenta campanie poate inceta de asemenea in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora sau in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta campanie.

 

11. Taxe si impozite aferente

(1) Organizatorul Campaniei nu este raspunzator de plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiile oferite, acestea fiind in sarcina persoanei câstigatoare, cu exceptia impozitului datorat conform legii pentru veniturile din premii, impozit pe care Organizatorul Campaniei este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il plateasca in numele Participantilor.

(2) Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru acordarea premiilor catre un Participant care nu respecta conditiile de validitate prevazute in prezentul regulament, daca acordarea premiului s-a facut in urma inducerii in eroare a Organizatorului. Acest eveniment va atrage raspunderea personala a câstigatorului in mod fraudulos, pentru pagubele aduse imaginii Organizatorului precum si pentru prejudiciile aduse celor care ar fi fost indreptatiti la câstigarea premiilor.

(3) Prin participarea la Campanie, Participantii accepta si sunt de acord cu toate prevederile Regulamentului oficial si isi asuma responsabilitatea pentru faptele lor savârsite in legatura cu Campania.

 

12. Litigii
In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la campania lunii Noiembrie acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

 

Intra in concurs 

Sorry, there are errors on the page: